Skip to main content

Andreea Bălan iese din emisiunea Te cunosc de undeva, de la Antena 1, după aproape 20 de sezoane

 
Andreea Bălan iese din emisiunea Te cunosc de undeva, de la Antena 1, după aproape 20 de sezoane

După 19 sezoane de când Andreea Bălan a făcut parte din juriul transforming show-ului Te cunosc de undeva, solista se desparte de emisiune, anunţă oficial Antena 1.

Publicitate

Artista îşi va concentra atenţia pe proiectele personale şi viaţa de familie în perioada următoare, se mai preciează în comunicat trimis de reprezentanţii trustului Intact.

Te cunosc de undeva!, a început pregătirile pentru cel de-al 21-lea sezon al emisiunii de la Antena 1. Noul sezon, care va fi difuzat în primăvara anului viitor va aduce noutăţi în formula de juriu.

Andreea Bălan a fost la masa juriului încă de la debutul show-ului de la Antena 1. 

Andreea Bălan:

Anul acesta împlinesc 30 de ani de carieră, prilej cu care îmi îndeplinesc marele vis de a avea cel mai mare concert din viaţa mea, la Sala Palatului, pe 16 octombrie – Povestea sufletului meu. Sunt foarte fericită să muncesc pe deplin pentru acest proiect.

Totodată, îmi doresc să petrec şi să călătoresc mai mult cu familia mea, fără să depind de programul strict al unui show de televiziune. Sunt foarte împlinită şi fericită, din toate punctele de vedere, şi îmi doresc ca proiectele profesionale să fie în armonie cu dezvoltarea mea emoţională. Le doresc succes în noul sezon”.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus