Skip to main content

VIDEO. O revistă „ca pe vremuri”. Un altfel de A List Magazine by Andreea Esca: număr special în colaborare cu festivalul Nostalgia

 
VIDEO. O revistă „ca pe vremuri”. Un altfel de A List Magazine by Andreea Esca: număr special în colaborare cu festivalul Nostalgia

VIDEO. Andreea Esca a lansat un număr special al revistei A List Magazine, în colaborare cu festivalul de muzică Nostalgia. Un format altfel, „ca pe vremuri”. Numărul special A List Magazine o are pe copertă pe Giulia Anghelescu, cântăreaţă şi gazda emisiunii Virgin Radio Breakfast.

Publicitate

Formatul acestui număr special este similar cu cel al revistelor Bravo sau Popcorn, cu teste „psihologice”, horoscop, dar şi cu un cupon care se poate decupa şi completa. Plus, ca „atunci”, un poster dublu chiar la mijlocul revistei. Cu Delia pe o parte.

De ce o astfel de revistă?

Costin Gache (barman şi co-fondatorul festivalului Nostalgia) a fost cel care i-a propus Andreei Esca de a realiza o revistă aşa cum erau "pe vremuri":

„Costin[…] a venit într-o zi şi mi-a zis că vrea neapărat să facă o revistă cum erau acelea de pe vremuri, Popcorn, Bravo şi aşa mai departe, bineînţeles, având legătură cu minunatul festival şi cu toate celelalte evenimente care au legătură cu brand-ul Nostalgia.

Şi aşa a început parteneriatul ăsta pe care astăzi îl lansăm. A ieşit o revistă foarte simpatică, care o să vă amintească de anii aceia în care stăteaţi disperaţi să vă apară următorul număr să vedeţi ce poster aveţi să lipiţi pe perete în dormitor sau ce mai e la horoscop”.

Printre subiectele care se regăsesc în numărul special se numără mai multe interviuri cu Costin Gache, co-fondator al festivalului Nostalgia, cu Teo Tătaru, arhitect de producţie Nostalgia, cu Delia, dar şi cu Irina Nicolae, una dintre membrele fondatoare ale trupei A.S.I.A.

VIDEO. Cum a fost la lansarea specialului A-list Nostalgia cu Andreea Esca

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro Autor: Paula Stoica Paula.Stoicapaginademedia.ro
viewscnt

sus