Skip to main content

VIDEO. Antena 1 difuzează Romina, VTM, un film cu Nicole Cherry, Bogdan de la Ploieşti şi Rareş Mariş. Când e programat?

 
VIDEO. Antena 1 difuzează Romina, VTM, un film cu Nicole Cherry, Bogdan de la Ploieşti şi Rareş Mariş. Când e programat?

VIDEO. Romina, VTM, un musical cu manelişti va fi difuzat la Antena 1. Producţia lansată în cinematografe la începutul anului trecut este realizată de Vidra Productions (casa de producţie care a făcut Teambuilding, Tabăra, 5Gang: Un altfel de Crăciun şi Miami Bici), în colaborare cu Selly Media Network, va fi difuzată sâmbătă, 2 iunie, la Antena 1.

Publicitate

Filmul este programat de la ora 22.00, după acţiunea Profu' de spionaj (2020).

Romina, VTM îi are în distribuţie pe Nicole Cherry, care o interpretează pe Romina, Bogdan de la Ploieşti, Tzancă Uragnaul, Matei Dima (BRomania), Selly, Cosmina Păsărin, Rareş Mariş.

VIDEO. Secvenţe din film

Romina, VTM poate fi urmărit şi pe platforma de streaming Netflix.

Povestea din film:

Romina (Nicole Cherry) caută să salveze terasa din Costineşti a tatălui său. Printr-o întâmplare, ea ajunge să se îndrăgostească de Valentin (Rareş Maris), un turist venit în vacanţă la Costineşti, cu planul de a cânta la chitară pe stradă, ca să câştige bani.

Romina, o fată cu un suflet mare, îl ajută să devină un artist adevărat. În peisaj apare apoi Gino, fostul iubit al Rominei, care îl face gelos pe Valentin.

"Am încercat o fuziune între manele şi pop-ul pe care îl ştim", a spus Selly în Studioul Paginademedia. 

VIDEO. Ce a spus Selly despre film?

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus