Skip to main content

Cu doar trei zile înainte de lansare, Antena 1 renunţă pentru moment la premiera Splash! vedete la apă

 
Cu doar trei zile înainte de lansare, Antena 1 renunţă pentru moment la premiera Splash! vedete la apă

Antena 1 s-a răzgândit. Emisiunea Splas! Vedete la apă, care ar fi trebuit să înceapă sâmbătă, 29 iunie, a fost scoasă din grilă cu doar trei zile înainte de premieră. Postul a trimis chiar astăzi către presă programul modificat pentru acest weekend, în care emisiunea Splash! vedete de apă a fost înlocuită de un film artistic, „Înfruntarea titanilor”. 

Publicitate

Premiera emisiunii a fost mutată peste o lună şi va avea şi noi zile de difuzare, potrivit site-ului TVmania

Antena 1 a anunţat că „Splash! Vedete la apă”, sezonul 6, va avea acum premiera pe 1 august, de la 20.30 şi va fi difuzat în zilele de joi şi vineri.  

Show-ul Splash! Vedete la apă îi are în rol de gazde pe Răzvan Fodor, Ramona Olaru şi Anamaria Ionescu, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt juraţii care vor nota evoluţia participanşilor. 

Recent, Antena 1 a anunţat că prima ediţie a show-ului este dedicată Campionilor şi are pe lista concurenţilor nume precum Larisa Iordache, Alina Dumitru, Marian Drăgulescu, Sonny Medini, Giani Kiriţă şi Oana Ioniţă. 

Citeşte şi: Prima ediţie Splash! Vedete la apă!, dedicată Campionilor. Giani Kiriţă şi Larisa Iordache, printre concurenţii show-ului de pe Antena 1.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus