Skip to main content

Antena 1, încă un proces pierdut cu Chefii. Cătălin Scărlătescu câştigă primul proces deschis de Antena 1 anul trecut

 
Antena 1, încă un proces pierdut cu Chefii. Cătălin Scărlătescu câştigă primul proces deschis de Antena 1 anul trecut

Antena 1 pierde primul proces pe care l-a deschis în noiembrie 2023 împotriva lui Cătălin Scărlătescu. Tribunalul Bucureşti a respins astăzi acţiunea Antenei Group în care „pârâtul” era unul dintre Chefii la cuţite. Totodată, Antena ar trebui să plătească cheltuieli de judecată de 17.740 de lei (în jur de 3.500 de euro)

Publicitate

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare, arată decizia consultată de Paginademedia.ro pe Portalul Instanţelor de judecată. În acelaşi proces a intrat ca intervenient şi Imagic Production, compania care produce show-ul Chefi la cuţite. 

Decizia Tribunalului Bucureşti, pe scurt: 

Respinge excepţia lipsei de interes ca fiind neîntemeiată. Respinge cererea ca fiind neîntemeiată.

În temeiul art. 67 Cpc, respinge cererea de intervenţie accesorie a IMAGIC PRODUCTION SRL ca fiind neîntemeiată.

Obligă reclamanta să plătească pârâtului suma de 17.741,71 lei reprezentând cheltuieli de judecată.

Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare, apel care se depune la Tribunalul Bucureşti. Pronunţată în şedinţa din 25.06.2024, prin punerea soluţiei la prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, de către grefa instanţei.

Antena a deschis în noiembrie 2023 procese pe numele fiecăruia dintre cei trei Chefi, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, la scurt timp după ce ultimul sezon Chefi la cuţite filmat de aceştia a fost difuzat de Antena 1. În faza sa iniţială, procesul acea ca obiect „Obligarea să execute contractul de prestaţii artistice” şi fusese depus la o secţie care şi-a declinat apoi competenţa către altă secţie. 

Amintim că Antena 1 duce un adevărat război în instanţă împotriva lui Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea. După ce colaborarea dintre aceştia s-a încheiat, Antena a deschis numeroase procese pe numele celor trei. Mai mult, Antena a atras şi Pro TV în acest război din instanţă, după ce i-a cooptat pe chefi în emisiunea MasterChef, show-ul care i-a consacrat.

Compania de media, care a mers deja mai departe cu Chefi la Cuţite cu noi bucătari, a pierdut deja alte două acţiuni în instanţă împotriva lui Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu. Deciziile nu sunt însă definitive. 

Citeşte şi: 

Chefii şi Pro TV, prima victorie în instanţă în războiul pornit de Antene. Antena Group are de plătit cheltuieli de judecată de mii de euro

Antena, un nou eşec în instanţă în lupta cu Chefii şi Pro TV. Tribunalul a respins cererea ca Scărlătescu să nu apară la Masterchef

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus