Skip to main content

Antena reînvie emisiunea Un show păcătos. Cu cine face echipă Capatos

 
Antena reînvie emisiunea Un show păcătos. Cu cine face echipă Capatos

Antena readuce Un show păcătos. După ce mai bine de şapte ani de când şi-a schimbat denumirea în Xtra Night Show, emisiunea de la Antene revine la denumirea iniţială de Un show păcătos. Tot cu Dan Capatos.

Publicitate

Când revine emisiunea şi cine îi va fi alături lui Capatos?

Emisiunea revine cu un nou sezon în data de 26 august şi va fi difuzată de luni până joi, de la ora 21.30, la Antena Stars. Alături de Dan Capatos, gazda emisiunii, vor putea fi urmăriţi Mara Bănică şi DJ-ul Silviu Andrei.

În sezonul trecut, alături de Dan Capatos au fost Natalia Mateuţ, Andrei Ştefănescu şi Cătălin Cazacu. 

Ce spune gazda?

„Toamna asta revenim cu un format care, fără lipsă de modestie, a fost mai bine de 12 ani pe primul loc în topul clasamentelor de audienţă.

Sunt bucuros că îi voi avea din nou alături de mine pe bunul meu prieten, Silviu Andrei dar şi pe “sora” mea Mara Bănică şi împreună vom încerca să aşternem un zâmbet pe feţele telespectatorilor noştri, înainte de culcare”.

La rândul ei, Mara Bănică spune:

Un show păcătos a facut istorie şi, cum se spune că istoria se repetă, iată axioma! Un show păcătos înseamnă râsete de ambele părţi, adică şi la noi, dar şi acasa, la telespectatori.

Sunt extrem de mulţi oameni care au iubit emisiunea şi, implicit, pe noi şi stiu sigur că se vor bucura enorm de revenirea acestui late night show in formula care l-a consacrat: Capatos, Mara si Silviu! Am fost acolo din 2009, sunt acolo in 2024! Abia astept să râdem ca pe vremuri!”

În vreme ce Silviu Andrei completează:

„Sunt extrem de fericit să anunţ că revin la “Un show păcătos“! A fost mereu o plăcere să fac parte din această echipă extraordinară şi sunt convins, ca şi până acum, că vibe-ul va fi unul de excepţie.

Vom aduce publicului momente pline de energie, umor şi surprize, aşa cum i-am obişnuit deja. Ştiu că publicul telespectator va fi alături de noi, la fel cum a fost mereu, şi abia aştept să ne revedem pe micile ecrane!“.

Dan Capatos, la Antena 1 din 2007

Dan Capatos a început să modereze emisiunea „Un Show Păcătos” în 2007, o producţie ce a atras de-a lungul istoriei mai multe amenzi. Emisiunea lui Capatos şi-a atras sute de reclamaţii la CNA şi a fost, de multe ori, caracterizată ca un tabloid extrem. Iată câteva cazuri sancţionate:

fundul lui Boc (pentru care Clubul Român de Presă s-a delimitat de Capatos)
- filme deocheate
- personaje groteşti sau în situaţii care le lezează demnitatea
scandaluri - Oana Zăvoranu, Nicolae Guţă
păruieli în direct
- o reconstituire în platou a unui viol, cu actori în rolul agresoarei şi a taximetristului-victimă
- subiecte sordide: o alergie intimă a Oanei Lis

Transformarea show-ului s-a făcut la început de 2017, moment în care Antena 1 emitea în HD deja de câteva luni. Subiectele au rămas aceleaşi, dar producţia a suferit un rebranding de nume - a trecut de la „Un show păcătos”, la „Xtra Night Show”. Şi s-a filmat de atunci în vechiul studio Sinteza Zilei, după cum Paginademedia.ro scria la vremea respectivă. Ulterior, în 2021, emisiunea Xtra Night Show a fost mutată la Antena Stars.

Citeşte şi: ŞTIREA SERII. După 13 ani! Dan Capatos, mutat de pe Antena 1!

Citeşte şi: Nu mai sunt păcătoşi. Un show păcătos dispare de la Antena 1. Capatos va avea un nou format din ianuarie

Citeşte şi: Un show păcătos, o istorie de păcate: ce a făcut show-ul care anunţă un nou format

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus