Skip to main content

Încă o vedetă se asociază cu pariurile. Antonia e noua imagine Betano

 
Încă o vedetă se asociază cu pariurile. Antonia e noua imagine Betano

Lista vedetelor care fac reclame la firmele de pariuri sportive creşte cu încă un nume. Cântăreaţa Antonia este noua imagine a companiei Betano. Antonia îngroaşă rândul celebrităţilor care au acceptat să facă imagine companiilor de pariuri, nume precum Theo Rose, Lora, Ciprian Marica, Cuza de la Noaptea Târziu, care au făcut sau fac campanii pentru Betano. Însă toţi marii jucători au atras ca vectori de imagine nume de sportivi sau alte vedete. Amintim pe Adrian Mutu şi Dan Perescu, ambasadorii Don. Au mai fost şi Dorian Popa, Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu. 

Publicitate

Antonia vorbeşte despre „valorile comune” pe care le împărtăşeşte cu compania Betano, în declaraţia trimisă către presă.  

„Colaborarea cu Betano are la bază o valoare comună pe care o împărtăşim: divertisment de calitate cu focus pe construirea unei comunităţi puternice. Betano este un lider în zona de inovaţie şi tehnologie, primul brand din industrie care are colaborări internaţionale fabuloase pe zona de sport cu FIFA şi UEFA”, a menţionat Antonia.

“Noua colaboare cu Antonia reprezintă un pas important al  angajamentului nostru continuu de a ne asocia cu parteneri de top pentru a oferi cea mai bună experienţă de divertisment utilizatorilor Betano. La Betano, inovaţia face parte din ADN-ul brandului şi al strategiei noastre, iar această colaborare subliniază eforturile noastre de a oferi constant experienţe premium, inedite şi localizate utilizatorilor noştri. Colaborarea reflectă spiritul inovator al brandului, fresh şi premium, alături de atenţia pe care o acordăm în transformarea provocărilor în oportunităţi de îmbunătăţire a experienţelor oferite în mediul digital”, a completat Roxana Ciocănău-Dinescu, Senior Marketing Manager Betano România.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus