Skip to main content

VIDEO. S-a lansat trailerul filmului Anul nou care n-a fost, cu Adrian Văncică, Iulian Postelnicu şi Nicoleta Hâncu

 
VIDEO. S-a lansat trailerul filmului Anul nou care n-a fost, cu Adrian Văncică, Iulian Postelnicu şi Nicoleta Hâncu

VIDEO. S-a lansat trailerul filmului Anul nou care n-a fost (The new year that never came) ce îi are în distribuţie pe Adrian Văncică, Nicoleta Hâncu, Iulian Postelnicu, Emilia Dobrin, Andrei Miercure şi Mihai Călin.

Publicitate

Selectat în competiţia Orizzonti a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia, premiera mondială a filmului Anul nou care n-a fost va avea loc  pe 1 septembrie.

La premieră vor participa regizorul Bogdan Mureşanu, actorii Adrian Văncică, Nicoleta Hâncu, Iulian Postelnicu, Mihai Călin, Andrei Miercure, Ioana Flora, Vlad Ionut Popescu, Ada Galeş, Alice Cora Mihalache, alături de alţi membri ai echipei. 

Lungmetrajul scris, regizat şi produs de Bogdan Mureşanu a fost realizat în perioada 2021-2023.
„Am început proiectul cu „Cadoul de Crăciun” şi am fost captivat mulţi ani de ideea unei dezvoltări simfonice a acestei idei, şi anume o zi neobişnuită, extraordinară care schimbă totul pentru personajele care nu sunt conştiente de asta.

Am simţit că am ceva personal de spus într-o manieră suficient de originală pentru a fi considerată o nouă perspectivă şi o modalitate caleidoscopică de a o relata. În acest caz, o poveste multi-plot cu multe personaje ale căror poveşti se întâlnesc şi se combină pe parcursul întregului film. M-a interesat umanitatea vieţilor mici expuse evenimentelor istorice mari şi cum fac ele faţă sentimentului unei lumi care dispare”, spune Bogdan Mureşanu.

Filmul va putea fi văzut în toate cinematografele din România din data de 24 septembrie.

VIDEO. Anul nou care n-a fost - trailer

Mai multe detalii, pe Paginadeseriale.ro

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus