Skip to main content

AUDIENŢE. Meciul Lituania - România a adus cifre-record pentru Antena 1

 
Foto: Facebook Echipa naţională de fotbal a României
Foto: Facebook Echipa naţională de fotbal a României

Antena 1 a fost lider detaşat de audienţă marţi seara cu transmisiunea meciului Lituania - România. Echipa antrenată de Mircea Lucescu a câştigat cu Lituania, cu un scor de 1-2, victorie ce reprezintă un pas important în drumul spre World Cup 2026. 

Publicitate

Difuzat în intervalul 21:47 – 23:40, meciul Lituania - România a condus detaşat clasamentul audienţelor, pe toate targeturile.

 Antena 1 a înregistrat peste două milioane de telespectatori la nivel naţional, media în fiecare minut de difuzare a meciului. Postul a avut cifre de peste trei ori mai mari decât al doilea clasat, Pro TV, care pe acelaşi interval avea o medie de 617.000 de privitori. 

Televiziunea familiei Voiculescu a fost lider detaşat şi la oraşe. Pe Antena 1 au fost marţi seara peste 1,2 milioane de telespectatori, cifre-record pentru post care nu a mai avut demult astfel de audienţe. 

Locul al doilea la oraşe a fost al Kanal D, care avea o medie de aproape 320.000 de persoane. Pro TV a fost pe poziţia a treia, cu o medie de 275.000 de persoane. 

„Pe segmentul de public comercial cu vârste cuprinse ȋntre 21 şi 54 de ani, meciul care i-a menţinut naţionalei primul loc ȋn grupa de Nations League a înregistrat 12.6 puncte de rating şi 45.3% cotă de piaţă, în timp ce postul de pe locul secund, Pro TV, a obţinut doar 3 puncte de rating cu 10.6% cotă de piaţă”, a anunţat Antena 1 într-un comunicat de presă.

Mai exact, Antena 1 a avut pe publicul urban cu vârste între 21-54 de ani o medie de peste 580.000 de telespectatori, în timp ce pe pro TV erau 136.000. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus