Skip to main content

Repoziţionare pentru televiziunea AXN Spin. Va avea mai multe emisiuni de lifestyle şi seriale despre crime

 
Repoziţionare pentru televiziunea AXN Spin. Va avea mai multe emisiuni de lifestyle şi seriale despre crime

Televiziunea AXN Spin, parte a Antenna Entertainment alături de posturile AXN, AXN Black şi AXN White, anunţă repoziţionarea canalului într-un post destinat publicului preponderent feminin. 

Publicitate

Se va axa astfel în special pe programe de lifestyle şi seriale despre crime adevărate.

În timpul zilei, telespectatorii vor putea urmări emisiuni de divertisment şi seara poveşti poliţiste, reconstituiri dramatice şi interviuri.

De la Curăţenie Generală, unde designeri iscusiţi vin cu reamenajări spectaculoase ale locuinţelor, şi Vânătorii de Case, care explorează proprietăţi de lux, până la Ucigaşul de lângă noi şi Cum l-am prins pe criminal, ce dezleagă mistere înfiorătoare din America.

Sezonul al patrulea, din Curăţenie Generală, Stacey Solomon şi echipa ei de experţi continuă să ajute familiile să-şi reorganizeze locuinţele şi să-şi transforme spaţiile de zi cu zi în adevărate sanctuare frumos amenajate.

Vânătorii de Case ajunge în inima zonelor rurale canadiene, prezentând proprietăţi diverse - de la cabane confortabile la imobile spaţioase, totul în timp ce potenţialii proprietari îşi caută un refugiu, departe de agitaţia oraşului.

AXN Spin aduce emisiunea Case de Vacanţă Însorite, unde publicul poate explora proprietăţi uimitoare din cele mai fermecătoare locuri din lume. De la vile private cu vedere uluitoare spre ocean, până la căsuţe cochete, telespectatorii vor descoperi cele mai deosebite case de vacanţă.

Seara, AX Spin se concentrează pe programe despre misterele din spatele infracţiunilor, cum ar fi Ucigaşul de lângă noi. Cu analize amănunţite, interviuri cu experţi şi dezvăluiri şocante, fiecare episod oferă o perspectivă cutremurătoare asupra lumii investigaţiilor criminale şi a luptei neîncetate pentru dreptate.

Cum l-am prins pe criminal este un al program de seară ce va arăta munca de zi cu zi a unui detectiv care îi aduce pe criminali în faţa justiţiei.

Fanii vor auzi chiar de la poliţişti despre cazurile dificile care le-au definit cariera, prezentând abilitatea, determinarea şi uneori chiar norocul de care este nevoie pentru a prinde un criminal.

Un alt serial poliţist de top difuzat pe AXN Spin este Ucigaşul din interior, care explorează, din punct de vedere psihologic, ce îi determină pe oamenii obişnuiţi să comită crime neaşteptate. Nu în ultimul rând, Cum am supravieţuit criminalului în serie va împărtăşi poveştile adevărate ale celor care s-au confruntat cu un asemenea criminal. Prin interviuri şi reconstituiri dramatice, serialul dezvăluie rezistenţa şi puterea supravieţuitorilor care au scăpat din mâinile infractorilor.

 Éva Kis-Bocz, Channel Director CEE Antenna Entertainment.:

„Am transformat AXN Spin într-un canal de divertisment factual, unde telespectatorii noştri au ocazia să se bucure de emisiuni de lifestyle încântătoare, dar în egală măsură, şi de conţinut încărcat de adrenalină, în noile serii de documentare criminalistice.

Suntem încântaţi să aducem o gamă atât de largă de emisiuni şi seriale noi, şi, totodată, să  oferim un conţinut unic şi mereu inovator pentru publicul nostru internaţional.

Credem că aceste emisiuni vor oferi ceva nou şi interesant pentru toată lumea, fie că sunteţi în căutarea inspiraţiei, aventurii sau a unui mister palpitant. Noua strategie pentru întregul portofoliu AXN în România - inclusiv transformarea Spin - este un succes, după cum o arată creşterea de 29% faţă de anul trecut.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus