Skip to main content

Azaleea Necula, influencer şi actriţă. A jucat în Las Fierbinţi şi Bravo, tată!: „Experienţa de la Tu urmezi a fost tare interesantă şi am învăţat multe de la Dan Negru, este un profesionist”

 
Azaleea Necula, influencer şi actriţă. A jucat în Las Fierbinţi şi Bravo, tată!: „Experienţa de la Tu urmezi a fost tare interesantă şi am învăţat multe de la Dan Negru, este un profesionist”

INTERVIU. „După ce am participat la iUmor, oamenii m-au plăcut şi m-au căutat pe reţelele de socializare. Uşor-uşor followerii creşteau iar eu trebuia să le ofer un conţinut. Nu a fost neapărat o decizie conştientă şi planificată, ci mai mult aşa a fost să fie”, a povestit Azaleea Necula pentru Paginademedia.ro, despre cum şi-a început cariera în online.

Publicitate

Azaleea este creatoare de conţinut şi actriţă. A fost parte din distribuţia unor producţii precum Las fierbinţi, Profu' de la Pro TV şi Bravo, tată de la Antena 1.

A ajuns în semi finala primul sezon iUmor, care s-a difuzat în 2017 şi timp de două sezoane a fost co-prezentatoare la emisiunea Tu urmezi, găzduită de Dan Negru la Kanal D.

„Experienţa de la Tu urmezi a fost tare interesantă. Am cochetat cu televiziunea încă de mică, am fost invitată la emisiuni ş.a.m.d, însă de data aceasta a fost un proiect pe termen mai lung (două sezoane). Am învăţat multe de la Dan Negru, este un profesionist”, a mai spus Azaleea.

Începând din toamna aceasta, Azaleea Necula, absolventă a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I. L. Caragiale, va putea fi văzută în producţia Fete, filme şi băieţi.

În online, Azaleea împărtăşeste cu următorii ei conţinut legat de modă, călătorii şi lifestyle. Întrebată cât durează realizarea unui clip, creatoarea de conţinut a spus:

„Realizarea unui clip poate dura o zi întreaga, câteva zile, ori câteva minute. Depinde mult de complexitatea clipului.

Dacă vorbim despre o colaborare cu un brand, în general trimit un script la aprobat, după ce agenţia acceptă propunerea mea, filmez. Aştept apoi eventualele modificări.”

Paginademedia.ro: Cum te-ai hotărât să activezi în online?

Azaleea Necula: Nu a fost neapărat o decizie conştientă şi planificată, ci mai mult aşa a fost să fie, în direcţia asta m-a dus viaţa.

După ce am participat la iUmor, oamenii m-au plăcut şi m-au căutat pe reţelele de socializare. Uşor-uşor followerii creşteau iar eu trebuia să le ofer un conţinut.

Paginademedia.ro: Care a fost primul clip?

Azaleea Necula: Nu-mi aduc aminte deloc primul clip postat pe social media. Probabil a fost un sketch, un video amuzant. Pe atunci făceam multă comedie.

Paginademedia.ro: Când a început cariera ta în social media?

Azaleea Necula: Am început să activez în social media constant şi serios din pandemie, în 2020.

Paginademedia.ro: De unde îţi găseşti inspiraţia pentru conţinutul tău?

Azaleea Necula: Mă inspir din viaţa mea. Pentru mine totul este o sursă de inspiraţie. Pot merge pe stradă şi să observ o situaţie, mie îmi este suficient să creez un întreg videoclip.

Mai mult decât atât, nişa mea este de lifestyle. Sunt autentică şi împărtăşesc cu urmăritorii mei aproape tot ce fac eu în fiecare zi.

Paginademedia.ro: Cât timp îţi ia realizarea unui clip? Ai şi ajutoare?

Azaleea Necula: Realizarea unui clip poate dura o zi întreaga, câteva zile, ori câteva minute. Depinde mult de complexitatea clipului.

Dacă vorbim despre o colaborare cu un brand, în general trimit un script la aprobat, după ce agenţia acceptă propunerea mea, filmez. Aştept apoi eventualele modificări.

În jur de o săptămână-două durează acest proces. Da, am şi ajutoare. Iubitul meu este regizor şi videograf şi mă ajută din când în când să filmăm conţinut.

Paginademedia.ro: Ce mesaje primeşti de la urmăritori?

Azaleea Necula: Am o comunitate foarte implicată. Sunt interesaţi de ce postez, îmi răspund la story-uri, îmi adresează întrebări în privat. Îi iubesc, sunt ca familia mea. Eu îi numesc “sufleţele”.

Paginademedia.ro: Cum gestionezi feedback-ul negativ sau criticile?

Azaleea Necula: Hate-ul a existat dintotdeauna şi nu poţi fugi de el. Am înţeles asta încă de la început. Un lucru important a fost să realizez că niciodată nu e despre mine, ci despre ei.

Le răspund cu monedă inversă, sunt blândă şi calmă. Le urez o zi minunată şi, de cele mai multe ori, îmi răspund cu aceeaşi pozitivitate. Ceea ce mă bucură.

Paginademedia.ro: Ai fost în distribuţia mai multor producţii tv (Las fierbinţi, Bravo, tată, Lecţii de viaţă). Eşti de profesie actriţă sau cum ai ajuns în această direcţie?

Azaleea Necula: Încă de la cinci ani am fost la cursuri de actorie. Am urmat Colegiul Naţional de Arte “Dinu Lipatti” la actorie, am fost olimpică şi am absolvit şi Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografic I. L. Caragiale. Aceasta este meseria mea, da, sunt actriţă.

Paginademedia.ro: Cum decurge o zi din viaţa ta?

Azaleea Necula: O zi din viaţa mea e agitată şi plină de activităţi. Sau poate fi plină de relaxare. Depinde.

Îmi face mare plăcere să postez pe social media, sa creez conţinut, să vorbesc cu urmăritorii mei, să merg la repetiţii, să am filmări. Muncesc şi îmi face plăcere să fac asta.

Paginademedia.ro: Unde o să te vedem în perioada următoare? 

Azaleea Necula: În toamnă voi juca în lungmetrajul Fete, filme şi băieţi şi o s-o interpretez pe Didi.

Paginademedia.ro: Ai fost coprezentator la Tu urmezi, alături de Dan Negru. Ţi-ar plăcea să fii gazda unei emisiuni?

Azaleea Necula: Experienţa de la “Tu urmezi” a fost tare interesantă. Am cochetat cu televiziunea încă de mică, am fost invitată la emisiuni ş.a.m.d, însă de data aceasta a fost un proiect pe termen mai lung (două sezoane). Am învăţat multe de la Dan Negru, este un profesionist.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus