Skip to main content

Cosmin Seleşi se pregăteşte pentru un nou sezon Batem Palma. Filmările pentru sezonul patru au început deja

 
Cosmin Seleşi se pregăteşte pentru un nou sezon Batem Palma. Filmările pentru sezonul patru au început deja

Cosmin Seleşi a dat startul filmărilor pentru un nou sezon Batem Palma. Filmările pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii concurs au început deja, anunţă Pro TV.

Publicitate

De-a lungul celor trei sezoane difuzate, peste 10.000 de persoane s-au înscris cu speranţa de a-şi testa intuiţia. Dintre aceştia, 310 concurenţi au intrat pe scena Batem Palma?. Alegerile corecte i-au ajutat pe jucători, în cele trei sezoane, să câştige aproape 700.000 de euro,

Ca şi până acum, misterul sumelor din cutii este păstrat de doamna avocat Eugenia Bobe, care nu va oferi niciun indiciu ce ar putea să-i ajute pe concurenţi.

Cosmin Seleşi, gazda emisiunii:

„Am aşteptat această zi! Suntem plini de energie, concurenţii sunt fenomenali, au venit cu voie bună şi sunt puşi pe distracţie! Despre intuiţie, nu ştiu ce să zic... depinde doar de ei, dar eu cu siguranţă îi voi încuraja pe fiecare dintre ei.

Vom avea parte de nişte zile de filmare de neuitat – asta pot spune cu certitudine, după trei sezoane perfecte. Şi vă mai zic ceva: fiţi pregătiţi să bateţi palma cu intuiţia şi distracţia.”

Cum se joacă Batem palma?

Emisiunea are la bază formatul internaţional Deal or no deal, distribuit de Banijay – Creative Networks şi creat de Endemol Shine.

Scopul fiecărei ediţii este ca un concurent să descopere şi să plece acasă cu o sumă cât mai mare, deschizând pe parcurs toate cutiile misterioase existente în joc. Câştigurile puse la bătaie sunt în lei, iar suma primită variază în funcţie de prestaţia concurentului pe parcursul show-ului. 

Drumul unui concurent în emisiune se încheie în momentul în care acesta alege să... bată palma şi să accepte fie una dintre ofertele băncii, fie să deschidă ultima cutie aflată în joc, câştigând suma aferentă.  

Batem palma a debutat la Pro TV în decembrie 2022. În prezent, sezonul trei este difuzat de luni până vineri, de la ora 18.00, la Pro TV.

Citeşte şi: 

Cabral: "Eu o să mă opresc puţin, aşa" Ce spun românii, pauză după şapte ani. Intră în loc Batem Palma

Noua emisiune prezentată de Cosmin Seleşi intră în locul lui Cabral de săptămâna viitoare

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus