Skip to main content

O nouă producţie românească va intra în cinematografe. „Ca fetele”, cu Maia Morgenstern, Adriana Trandafir şi Aura Călăraşu, în rolurile principale

 
foto: Andrei Ciobanu
foto: Andrei Ciobanu

O nouă producţie românească va intra în cinematografele din ţară. Filmul este regizat de Camelia Popa (ce are în portofoliu producţii precum Vlad, Iubire şi onoare, Pup-o, mă!) şi este intitulat „Ca fetele”.

Publicitate

Filmul le are în rolurile principale pe cunoscutele actriţe Maia Mongenstern (Sacrificiul, Capra cu trei iezi, Fructul oprit), Adriana Trandafir (Sacrificiul, Fructul oprit) şi Aura Călăraşu (Vlad, Dampyr) „Ca fetele” va fi lansat în cinematografe în septembrie anul acesta.

Din distribuţia filmului „Ca fetele” mai fac parte Alina Eremia (Pariu cu viaţă, O nouă viaţă), Marian Râlea (Adela, Lia), Cătălin Căţoiu (Fructul oprit, Aniela), Emil Rengle (câştigător Românii au talent, sezonul 8), Lora (solistă), Cezar Ouatu (solist) Luis Gabriel (solist), Bella Santiago (câştigătoare X-factor în 2018).

FOTO. Imagini de pe platourile de filmare

foto: Andrei Ciobanu

Care e povestea filmului?

Maia Morgenstern, Adriana Trandafir şi Aura Călăraşu le interpretează pe Silvia, Cela şi Rozana, trei prietene foarte bune încă din copilărie, care află că soţul Silviei, Tavi, decedat de doar o lună, o înşela pe aceasta cu o funcţionară de la Taxe şi impozite, cu care împărtăşea şi pasiunea pentru pescuit.

Cela şi Rozana descoperă şi că soţii lor, Mitu (Marian Râlea) şi Virgil (Cătălin Căţoiu), nu sunt chiar străini de această poveste. Iniţial, Silvia vrea să se sinucidă, însă cele două prietene ajung la timp pentru a o salva şi pentru a-i lansa o provocare: o noapte în oraş, în care să se distreze, ca fetele, ca în tinereţe.

La această escapadă, care se termină la spital, participă şi Sabina (Alina Eremia), o tânără frumoasă şi deşteaptă, aflată în căutarea iubirii. Care nu ia, însă, cele mai bune decizii în alegerea partenerilor şi care intră în viaţa celor trei într-un mod întâmplător.

Prietenia lui Radu (Tiberiu Ioana), fiul Rozanei, cu Clara (Lora), fiica Silviei, de care el este îndrăgostit încă din adolescenţă, este pusă la încercare când acesta decide să îi mărturisească sentimentele pentru prima dată.

La rândul său, Berti (Emil Rengle), cel mai bun prieten al lui Radu, care este gay, trece printr-o transformare prin care îşi va găsi marea dragoste şi împlinirea de sine. Spectatorii îl vor întâlni şi pe Mircea Andreescu în rolul tatălui Rozanei, care le face tuturor o surpriză frumoasă la final.

Cum vor fi legate aceste destine, ce descoperă fiecare despre propria persoană şi despre cei din jur şi cum aceste legături de familie şi de prietenie vor aduce alinare, spectatorii de toate vârstele vor descoperi în acest film despre care regizoarea Camelia Popa spune că este surprinzător şi plăcut ca o „ploaie caldă de vară”. Şi în care joacă, de asemenea, şi Cezar Ouatu, Luis Gabriel, Mimi şi Bella Santiago.

Camelia Popa:

Ca fetele spune o poveste frumoasă, luminoasă, care pune accent pe multe aspecte şi subiecte din viaţa normală şi reală despre care obişnuim să vorbim mai puţin din teama de a nu deveni vulnerabili şi de a nu fi răniţi: despre dorinţa şi nevoia noastră de a fi iubiţi şi acceptaţi şi de a oferi iubire la orice vârstă.

Este un film despre şi pentru toate generaţiile care se vor regăsi atât în sala de cinema, cât şi pe ecran, un film în care fiecare personaj se află în căutarea propriului sentiment de autenticitate şi în care familiile se reconstruiesc prin valori ca prietenie, înţelegere şi deschidere”.

După o idee de Tiberiu Ioana, care este producător general şi co-scenarist alături de Camelia Popa şi cu o coloană sonoră semnată de Vlad Isac, Ca fetele a fost filmat integral în Ploieşti, în aproximativ 12 locaţii, timp de aproape trei săptămâni.

Din echipa de producţie fac parte Lulu de Hillerin (director de imagine), Ovidiu Văcaru (montaj), Sorin Neagu (postprocesare sunet), Ştefan Constantinescu (scenografie), Eli Adam (costume), Raluca Moldoveanu (machiaj), Elena Tudor (hair), Laurenţiu Cosmin Tomoroga (Line Producer).

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus