Skip to main content

Carte pentru copii lansată de Carmen Ivanov - Dicţie.ro, ilustrată cu ajutorul Inteligenţei Artificiale

 
Carte pentru copii lansată de Carmen Ivanov - Dicţie.ro, ilustrată cu ajutorul Inteligenţei Artificiale

Carmen Ivanov lansează cartea de aventură „Sticky şi insula misterioasă”,  în colaborare cu www.dictie.ro şi Editura Paginarium Publishing. Este cea de-a doua carte din România ilustrată cu ajutorul Inteligenţei Artificiale.

Publicitate

Evenimentul de lansare va avea loc duminică, 23 iunie 2024, la Casa Oamenilor de Ştiinţă din Bucureşti, şi începe de la ora 09:30.

Adresată preşcolarilor şi şcolarilor, “Sticky şi insula misterioasă” îi provoacă pe cei mici să îşi înfrângă teama de necunoscut şi îi introduce într-o lume cu aventuri şi răsturnări de situaţie.

Unul dintre punctele forte ale cărţii este modul în care autoarea îmbină elementele fantasBce cu lecţiile de prietenie, curaj şi ingeniozitate. Copiii vor fi încântaţi de ilustraţiile colorate care aduc la viaţă insula şi locuitorii săi neobişnuiţi şi va fi destul de uşor de ciBt pentru că o personajele principale vorbesc doar în versuri. De asemenea, povestea subliniază importanţa încrederii şi a prieteniei.

"Lucrarea de faţă este un must-read pentru micii exploratori care visează să descopere comori ascunse şi să aibă parte de aventuri extraordinare", spune autoarea.

Cartea scrisă de Carmen Ivanov a fost gândită ca o poveste plină de mister pentru preşcolari şi şcolari la început de drum şi îi provoacă pe cei mici să îşi înfrângă teama de necunoscut şi a fost ilustrată cu ajutorul Inteligenţei Artificiale.

„Sticky şi insula misterioasă” este o carte captivantă pentru copii, plină de aventuri şi răsturnări de situaţie neaşteptate scrisă într-un stil alert şi plin de imaginaţie.

Finalul este surprinzător şi plin de satisfacţie şi lasă cititorii cu dorinţa de a explora mai multe din această lume minunată. „Sticky şi insula misterioasă” este o lectură perfectă pentru toţi copiii care iubesc poveştile de aventuri şi mistere şi oferă o evadare perfectă într-o lume unde imaginaţia nu are limite.

Noua carte semnată de Carmen Ivanov arată că ne putem folosi de AI atât în educaţie, cât şi pentru a crea ilustraţiile unei cărţi pentru copii. Evident că întregul proces de ilustrare a acestei cărţi a fost asistat şi corectat permanent de către oameni (ilustratorii Octavian Palade şi Radu Boeru), însă în cele din urmă ţinem în mână o carte de poveşti pentru copii ilustrată şi cu ajutorul AI. Cartea coninuă seria Un monstru în vacanţă.

„Sticky şi insula misterioasă” a fost scrisă cu ideea clară că ilustraţia va cântări jumătate din poveste pentru că imaginile bine concepute pot să creeze un univers şi un context pe care copiii să-l înţeleagă mai uşor.

Evenimentul de lansare se desfăşoară în prezenţa autoarei, iar vorbitori vor fi Mihai Crăciun şi Octavian Palade.

Pentru detalii despre noua carte sau despre autoare, vizitaţi www.dictie.ro.

Autor: Paula Stoica Paula.Stoicapaginademedia.ro
viewscnt

sus