Skip to main content

Schimbare majoră la abonamentele Disney+ în România. Apare un nou abonament. Care sunt preţurile. În unele ţări, compania a lansat şi abonamente cu reclame

 
Foto: Rafael Henrique | Dreamstime.com
Foto: Rafael Henrique | Dreamstime.com

Compania Disney vine cu o serie de schimbări ale planurilor tarifare în mai multe ţări, printre care şi România, pentru serviciul de streaming Disney+

Publicitate

Pe de o parte, compania a lansat în ţări precum Finlanda, Olanda şi Portugalia abonamente standad cu reclame incluse, iar în alte ţări, precum România, Disney renunţă la abonamentul unic şi va avea două tipuri.  

Mai exact, în România şi mai multe ţări din regiune vor fi introduse două tipuri de abonamente, în loc de unul cum este în prezent: abonamentul standard, la preţul de 29,99 de lei, şi abonamentul premium, la preţul de 49,99 de lei. 

Noile tarife intră în vigoare din această toamnă, pe 17 octombrie pentru noii abonaţi, respectiv pe 21 noiembrie la cei existenţi. 

Cum vor arăta abonamentele: 

  • Abonamentul Standard, 29,99 de lei pe lună, respectiv 299,90 de lei pe an, oferă calitatea imaginii la 1080p Full HD şi acces la maximum 2 device-uri simultan. 
     
  • Abonamentul Premium, nou introdus, costă 49,99 de lei, respectiv 499,90 de lei pe an, oferă calitate imaginii 4K UHD & HDR video, cu 4 device-uri simultane. 

Cum era până în prezent? Până acum, în România era disponibilă o singură variantă, cea care din toamnă va purta numele de premium, iar preţul este de 36,99 de lei pe lună, respectiv 369,90 de lei pe an. 

Din această toamnă, abonaţii deja existenţi vor rămâne la varianta care va purta numele „Premium”, şi a cărei preţ va creşte de la 36,99 de lei, la 49,99 de lei, sau vor putea alege varianta „Standard”. 

Disney+, serviciul de streaming care reuneşte tiluri Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic şi Star, s-a lansat în România în iunie 2022. Lansat iniţial la preţul de 29,99 de lei, compania scumpit abonamentul la 36,99 de lei în urmă cu un an. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus