Skip to main content

Cele mai citate surse. Site-ul de investigaţii Snoop.ro intră în topul celor mai citate publicaţii cu dezvăluirile despre Alfred Bulai

 
Cele mai citate surse. Site-ul de investigaţii Snoop.ro intră în topul celor mai citate publicaţii cu dezvăluirile despre Alfred Bulai

Cele mai citate surse media în iulie. Antena 3 CNN îşi menţine poziţia de lider în topul general pentru a patra lună consecutiv, urmată de televiziunea Digi24 pe locul doi, în timp ce Fanatik închide podiumul.

Publicitate

De notat este intrarea în clasamentul general al lunii iulie a publicaţiei Snoop, poziţionată pe locul patru, ca urmare a publicării anchetei în cazul sociologului Alfred Bulai, şeful Departamentului de Sociologie din cadrul Şcolii de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) din Bucureşti.

Analiza din luna iulie a fost efectuată pe baza a peste 11.500 de materiale ale publicaţiilor de presă,a emisiunilor de ştiri de televiziune şi radio şi a materialelor de pe site-urile web care au apărut în perioada 01 iulie – 31 iulie 2024, potrivit agenţiei de monitorizare mediaTRUST.

Antena 3 CNN îşi menţine poziţia de lider în topul general cu 582 citări, urmată de Digi 24 pe poziţia secundă cu 515 citări, în timp ce Fanatik închide podiumul cu 475 citări.

Pe locul patru se situează snoop.ro cu 328 citări, iar poziţia a cincea este ocupată de TVR citat în 315 materiale.

Pro TV întruneşte 310 citări, ceea ce îl plasează pe locul al şaselea, urmat de Digi Sport cu  295 citări.

Ultimele trei poziţii ale clasamentului sunt reprezentate de Adevărul, citat de 224 de ori, gsp.ro cu 222 citări în alte redacţii de presă, iar hotnews.ro este citat în 217 materiale jurnalistice.

Situaţia pe suporturi media:

1. Presă scrisă: O declaraţie de-a Biancăi Drăguşanu îi aduce publicaţiei Click poziţia a treia la categoria presă scrisă

Fanatik conduce clasamentul cu 475 citări, continuând să fie cea mai citată publicaţie şi în luna iulie. Cele mai multe citări s-au înregisat în data de 31 iulie.

Pe locul al doilea se află Adevărul cu 224 referinţe, fiind citat de alte redacţii media cu precădere în data de 24 iulie.

Click ocupă poziţia a treia cu 172 citări. Cea mai citată declaraţie îi aparţine Biancăi Drăguşanu, după ce aceasta a fost audiată de poliţie, fiind suspectă într-un dosar de evaziune fiscală.

Clasamentul se continuă cu Libertatea, citat în 131 de materiale jurnalistice, cu un vârf de vizibilitate în data de 11 iulie. Ziarul Financiar închide top 5 cu 96 citări.

2. Televiziune: Cea mai citată ştire de la Antena 3 CNN îi are ca protagonişti pe Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană. 

Antena 3 CNN este mai cea mai citată televiziune în luna iulie cu 582 citări. Cea mai citată ştire îi are ca protagonişti pe Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană.

Conform Antena 3, Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană au fost surprinşi luând cina într-un restaurant împreună cu alţi politicieni, printre care şi fostul premier Victor Ponta.

Poziţia secundă aparţine postului Digi 24, menţionat de alte redacţii din ţară de 515 ori, cu un vârf de vizibilitate în data de 10 iulie.

Locul trei în clasament este ocupat de TVR cu 315 citări. David Popovici a câştigat finala probei de 200 m liber de la Jocurile Olimpice, iar imaginile care au ilustrat această ştire au fost preluate din transmisiile TVR.

Pro TV se situează pe poziţia a patra cu 310 citări. Digi Sport închide clasamentul cu 295 citări.

3. Radio:

Radio România Actualităţi conduce topul celor mai citate posturi de radio în luna iulie cu 35 citări.

Digi FM se poziţionează pe locul al doilea cu 11 citări. Europa FM închide podiumul cu 10 citări, urmat de Bucureşti FM şi RFI cu câte 4 citări fiecare.

4. Online: Investigaţia în cazul sociologului Alfred Bulai, şeful Departamentului de Sociologie din cadrul Şcolii de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), cel mai citat material

snoop.ro conduce clasamentul online cu 328 citări. Cel mai citat material jurnalistic este reprezentat de investigaţia în cazul sociologului Alfred Bulai, şeful Departamentului de Sociologie din cadrul Şcolii de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) din Bucureşti. Poliţia Capitalei a deschis o anchetă după acuzaţiile de agresiune sexuală publicate de snoop.ro

Pe locul al doilea, cu 222 citări în alte surse, s-a situat gsp.ro. Podiumul este închis de hotnews.ro, citat de alte surse media din ţară de 217 ori şi cu un vârf al citărilor în data de 29 iulie.

Pe locul patru se află G4Media.ro, citat în 208 de materiale jurnalistice în media din România, iar cea mai preluată declaraţie îi aparţine lui Vlad Voiculescu.

Europarlamentarul USR a declarat pentru G4Media.ro că nu a înşelat-o niciodată pe fosta lui parteneră şi că nu mai formează un cuplu. Declaraţia vine în contextul în care partenera lui Vlad Voiculescu l-a acuzat într-un grup privat pe Facebook că are cont secret pe Tinder (site de dating). Clasamentul este închis de observatornews.ro cu 176 citări.

Citeşte şi: Cele mai citate surse media în iunie. Antena 3 CNN, lider în topul general pentru a treia lună consecutiv. Digi24 ocupă locul doi, iar Fanatik închide podiumul.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus