Skip to main content

Emisiunea culinară Chefi la cuţite se pregăteşte pentru sezonul 14. Când începe la Antena 1

 
Emisiunea culinară Chefi la cuţite se pregăteşte pentru sezonul 14. Când începe la Antena 1

Chefi la cuţite, sezon nou. Chefii Orlando Zaharia, Ştefan Popescu, Alexandru Sautner şi Richard Zaki se pregătesc pentru un nou sezon. Când începe sezonul 14 la Antena 1?

Publicitate

Cei patru chefi se întorc la masa juraţilor pentru o nouă rundă de audiţii pe nevăzute, dar şi în arena pentru amulete. Noul sezon va începe duminică, 17 noiembrie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Emisiunea culinară se difuzează în fiecare duminică, de la ora 20:00, şi luni, marţi şi miercuri, de la 20:30. 

Chef Richard Abou Zaki:

„Noul sezon Chefi la cuţite vine cu un vibe nou. Înaltul profesionalism pe care îl aducem în bucătărie, cu un nou mod de a vedea bucătăria contemporană, împreună cu poveştile extraordinar de frumoase ale unor concurenţi care vor face istorie în platoul show-ului alcătuiesc o reţetă de neratat.

Cu adrenalină, cu entuziasm, dar şi cu o poftă nebună de competiţie... pentru că între noi, cei patru juraţi, cuţitele chiar au fost ascuţite în acest sezon”.

 Chef Orlando Zaharia:

”Este un sezon care pentru mine aduce o altfel de încărcătură emoţională, dar şi o dorinţă imensă de a câştiga. Spun asta pentru că, de data asta, am intrat în platoul Chefi la cuţite şi mai pregătit pentru confruntările culinare.

Va începe un capitol al acestei poveşti frumoase în care simt că eu şi ceilalţi trei Chefi putem contura un nou trend în zona gastronomică. Ne-am pus întregul suflet şi creativitatea în această poveste. După atâta pasiune şi consum emoţional în platoul de la Chefi, abia aştept să înceapă noul sezon!”

Chef Alexandru Sautner:

”Urmează un sezon exploziv Chefi la cuţite, plin de surprize, efervescent, cu o luptă crâncenă pentru amulete şi concurenţi fantastici. Staţi aproape şi urmăriţi-ne, pentru că va fi un sezon de senzaţie”.

Chef Ştefan Popescu:

”Sezonul acesta este de departe cel mai aşteptat pentru mine! Am văzut concurenţi care mi-au depăşit aşteptările şi m-au provocat cu idei pe care nu le-am mai întâlnit. Sunt convins că veţi fi la fel de captivaţi ca mine şi surprinşi de nivelul la care a ajuns competiţia”.

Începând din acest sezon, pe lângă premiul în bani, câştigătorul sau câştigătoarea trofeului va primi un stagiu de pregătire de o lună la restaurantul Retroscena din Italia, oferit de Chef Richard Abou Zaki.

 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus