Skip to main content

Ultimul sezon din Chesapeake Shores în care apare Jesse Metcalfe, cunoscut din Neveste disperate, va începe la sfârşitul lui septembrie. La Diva

 
Ultimul sezon din Chesapeake Shores în care apare Jesse Metcalfe, cunoscut din Neveste disperate, va începe la sfârşitul lui septembrie. La Diva

Sezonul cinci din „Chesapeake Shores” (2016-2022) este difuzat luna aceasta de DIVA şi are premiera pe 26 septembrie. De luni până vineri, de la ora 18:00, sunt programate câte două episoade (din totalul de 10 al co-producţiei SUA-Canada).

Publicitate

Şi din păcate, după primele două, fanii îşi vor lua rămas-bun de la Jesse Metcalfe: actorul l-a jucat pe cântăreţul de muzică country Trace Riley timp de 37 de episoade (în primele 5 sezoane) şi a luat decizia de a părăsi serialul în mod neaşteptat.

Metcalfe (cunoscut graţie apariţiei în „Neveste disperate”) a povestit că motivele au fost multiple: filmările seriei a cincea au fost amânate din cauza pandemiei COVID-19; schimbările creative din culisele producţiei (serialul a avut 3 showrunneri în 5 sezoane); dorinţa de a începe un capitol nou în propria carieră.

„Viaţa se rezumă la creştere. Tind să mă pun în situaţii provocatoare, pentru că simt că este cel mai rapid mod de a creşte. Nimeni nu se gândea că o să plec din «Chesapeake», dar uneori cele mai grele decizii sunt cele mai bune şi sunt cele în urma cărora creşti cel mai mult”, a explicat actorul, pentru Entertainment Tonight.

Mai multe detalii, pe Paginadeseriale.ro

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus