Skip to main content

Cine comentează meciul LASK Linz – FCSB. Partida se va vedea doar pe platforma Voyo

 
foto: gsp.ro
foto: gsp.ro

Cine comentează meciul LASK Linz – FCSB, care va fi difuzat joi, 22 august în online. Meciul tur din play-off-ul Europa League dintre LASK Linz şi FCSB este programat de la ora 20:00, pe platforma de streaming Voyo. Meciul va fi comentat de Mihai Crăciun şi Mihai Mironică.

Publicitate

În cazul unei eliminări din play-off-ul Europa League, FCSB va continua competiţia în grupele Conference League.

FCSB a fost eliminată din Liga Campionilor în turul al treilea, dar campioana României îşi continuă parcursul european în play-off-ul Europa League, notează publicaţia golazo.ro.

Cel mai recent duel dintre LASK şi FCSB a avut loc în luna ianuarie, când „roş-albaştrii” s-au impus cu 3-1 într-un meci amical.

Cele două formaţii s-au întâlnit şi în calificările pentru Cupa UEFA din anul 1999, unde FCSB s-a impus cu 4-3, scrie publicaţia sportivă.

LASK Linz- FCSB, echipe probabile

  • LASK: Lawal – Bogarde, Ziereis, Smolcic, Bello – Jovicic, Horvath – Usor, Zulj, Pintor – Ljubicic
  • Antrenor: Thomas Darazs
  • FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Şut, Lixandru – Baeten, Olaru, Băluţă – D. Popa
  • Antrenor: Elias Charalambous
  • Stadion: Raiffeisen Arena
  • Arbitru: Allard Lindhout, asistenţi: Joost van Zuilen, Rogier Honig,
  • Arbitru VAR: Alex Bos, asistent VAR: Clay Ruperti

Parcursul european al FCSB în acest sezon

Echipa pregătită de Elias Charalambous şi-a început parcursul în cupele europene în luna iulie. Atunci, FCSB a înfruntat şi învis Virtus, campioana din San Marino, în primul tur, 11-1 la general. 

În turul următor, „roş-albaştrii” au avut o dublă mai dificilă împotriva lui Maccabi Tel Aviv, dar au reuşit să elimine campioana Israelului cu un scor general de 2-1.

În turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, FCSB a înt întâlnit-o pe Sparta Praga. După un rezultat de 1-1 în prima manşă, elevii lui Charalambous au pierdut în retur cu 2-3, deşi au fost conduşi cu 3-0 la pauză, potrivit golazo.ro.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus