Skip to main content

Cătălin Măruţă este în doliu şi ia o pauză de la televiziune. Cine îi ia locul în emisiune

 
Cătălin Măruţă este în doliu şi ia o pauză de la televiziune. Cine îi ia locul în emisiune

Realizatorul Cătălin Măruţă este în doliu după ce şi-a pierdut tatăl în dimineaţa de 28 august. 

Publicitate

„Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată, şi îţi mulţumesc pentru tot ce ai fost şi mereu vei rămâne în viaţa mea. De la tine am învăţat ce înseamnă să fii puternic, să lupţi cu demnitate şi să îţi păstrezi mereu inima curată, indiferent de greutăţi. Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte, dar ştiu că oriunde vei fi, vei avea grija de noi. Odihneşte-te în pace!”, a anunţat realizatorul pe pagina sa de Facebook

Emisiunea sa de pe Pro TV, La Măruţă, va continua însă cu un alt prezentator. Este vorba despre Cătălin Oprişan, anunţă TVmania

Cătălin Oprişan va prelua temporar rolul de prezentator al emisiunii „La Măruţă” de la Pro TV, în locul lui Cătălin Măruţă. Oprişan va conduce emisiunea până când Măruţă va fi pregătit să revină pe micile ecrane. În aceste momente grele, colegii şi prietenii din televiziune îi oferă tot sprijinul necesar şi îi sunt aproape aşa cum ştiu mai bine.

„Din păcate, sunt momente în viaţă pe care nu le putem prevedea şi nici controla… şi atunci e nevoie de un prieten care să sară în ajutor. Asta voi face şi eu astăzi, aşa că de la ora 15:00, ne vedem la Măruţă unde alături de invitaţii pe care-i vom avea, vă pregătim 2 ore de relaxare şi de voie bună. Între timp, toate gândurile noastre bune merg spre Cătălin şi familia lui, care trebuie să fie puternici în aceste zile încărcate emoţional”, a declarat Cătălin Oprişan.

Alături de Cătălin Oprişan, în platou vor fi invitaţi Crina Abrudan, Iulia Pîrlea, prezentatoarea rubricii Meteo de la PRO TV şi unii dintre actorii principali ai unui film românesc care se va lansa în următoarea perioadă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus