Skip to main content

Omul de radio Ciprian Muntele va găti pentru aproape 500 de câini de la Adăpostul Speranţa

 
Omul de radio Ciprian Muntele va găti pentru aproape 500 de câini de la Adăpostul Speranţa

Omul de radio Ciprian Muntele va găti pentru cei aproape 500 de câini ai Adăpostului Speranţa. El se va alătura, astfel, celei de-a 15-a ediţii a evenimentului caritabil „Tocăniţă pentru toţi Bobiţă”, prin care sunt promovate adopţiile responsabile.

Publicitate

Evenimentul la care participă Ciprian Muntele (gazda programului Rock in the Morning la Rock FM) va avea loc între orele 09.30-13.00 şi este deschis publicului larg.

Toţi cei care doresc să adopte un câine sau să-şi dedice câteva ore făcând voluntariat în folosul animalelor sunt aşteptaţi la eveniment.

Printre cei care au participat la acest eveniment se numără: Andi Moisescu, Virgil Ianţu, MM Stoica, legende ale sportului românesc, precum Marian Drăgulescu, Helmuth Duckadam şi Ana-Maria Brânză, dar şi actriţa Carmen Tănase, Silviu Iliuţă, Claudiu Cîrţână, Codruţ Kegheş "Dezbrăcatu" sau clubul Moto Soul Sisters.

La eveniment vor fi pregătite peste 500 de porţii de mâncare caldă, iar cei prezenţi vor putea participa la diferite activităţi prin care să interacţioneze cu câinii.

De exemplu, participanţii pot peria câinii, se pot juca cu ei şi pot afla de la specialişti sfaturi utile de îngrijire canină. Printre câinii adăpostului se află atât pui, seniori, cu vârste de peste 20 de ani, dar şi paraplegici, care au nevoie de îngrijire specială.

Anca Tomescu, reprezentant Adăpostul Speranţa:

„Ciprian Muntele este un prieten de nădejde al adăpostului şi un exemplu pentru toţi cei care vor să ia un suflet acasă în familia lor. Nu bucurăm să-l avem alături.

Cu fiecare ediţie a Tocăniţei noastre, vrem să arătăm că adopţia unui câine înseamnă bucurie, dar şi responsabilitate, vrem să le vorbim oamenilor despre cum ar trebui să arate o societate prietenoasă cu animalele.

Sâmbătă, vom găti împreună pentru 500 de suflete şi ne vom bucura alături de toţi cei care vor să ne fie aproape”.

Despre Ciprian Muntele:

  • Este pasionat de gătit şi are blogul ciprianmuntele.ro
  • Este gazda programului Rock in the Morning la postul Rock FM
  • În trecut a lucrat la radio Tanănana şi Radio Guerilla

Citeşte şi: Ciprian Muntele a lăsat Tanănana pentru Rock FM

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus