Skip to main content

Aluziva, Gelu Duminică şi părintele Francisc Doboş, invitaţi la Koonferinţa Shifts Happens, lansată de agenţia Kooperativa 2.0

 
Gelu Duminică şi Alina Greavu
Gelu Duminică şi Alina Greavu

Agenţia de comunicare Kooperativa 2.0 se pregăteşte să lanseze Koonferinţa Shifts Happens, prima ediţie dintr-o dintr-o serie de evenimente proprii dedicate industriei autohtone de marketing şi comunicare.

Publicitate

Printre cei care vor participa la conferinţa se numără oameni cunoscuţi ca Alina Greavu - Aluziva (activist şi creator de conţinut), Gelu Duminică (sociolog) şi părintele Francisc Doboş.

Peste 15 speakeri cu ştate vechi sau young vibes în industrie vor urca pe scena Koonferinţei Shift Happens, iar fiecare prezentare va aborda o ramură specifică a marketingului.

Când are loc?

Koonferinţa Shift Happens are loc pe data de 15 noiembrie, la Grand Hotel Bucharest şi reuneşte experţi din domeniu gata să împărtăşească publicului insight-uri despre modalităţile prin care putem face faţă schimbărilor neaşteptate, oportunităţile care derivă din acestea şi trendurile emergente pe care ar trebui să le avem în vedere.

Printre numele confirmate până acum se numără:

- Gabriel Pătru - Founder Therefour, Brand Strategists & President IAB Romania

- Gelu Duminică - Sociolog şi Profesor Asociat al Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială a Universităţii din Bucureşti

- Alex Dincovici - Antropolog, Owner IziBiz Consulting, Director General Fundaţia Romanian Business Leaders şi Lector Asociat al Universităţii din Bucureşti şi SNSPA

- Andra Nistor - Marketing Coordinator USDA (Departamentului de Agricultură al Statelor Unite)

- Doru Şupeală - Managing Director Hacking Work, PozitiVeşti & Şcoala SPOR

- Alina Greavu - Activist & Creator de conţinut

- Alex ”Jay” Bălan - Chief Information Security Officer Superbet

- Valentina Vesler - Director de Comunicare & PR Valvis Holding

- Tudor Galoş - Senior Privacy & AI Consultant Tudor Galoş Consulting

- Părintele Francisc Doboş

- Cristian Florea – Tech Content Creator

- Dragoş Popescu - Managing Partner Diagma, Consultant de Business şi Autorul Programului BusinessDrive

- Cristi Jumară - Co-Founder & Head of Content Jumară Productions

Cine va găzdui evenimentul?

Robert-Nicolae Feraru, Managing Partner şi Social Media Expert al agenţiei, va fi gazda evenimentului care, alături de colegii săi, îşi propune să ofere participanţilor ocazia de a afla atât secrete atemporale ale industriei, cât şi strategii bine înrădăcinate în actualitatea #VremurilorNoastre.

În plus, co-fondatorul agenţiei, Cristian China-Birta, împreună cu întreaga echipă Kooperativa 2.0 vor lansa cartea „Marketing online - pe plus sau pe minus?”, un ghid practic care ascunde între paginile sale tot ce ai nevoie să ştii pentru a înţelege schimbările din mediul digital şi pentru a te asigura că investiţiile tale chiar dau roade.

Agenda conferinţei se va axa pe subiecte precum:

  • schimbările comportamentului consumatorului online şi offline;
  • adaptarea strategiilor de comunicare la schimbările online şi offline;
  • trenduri în materie de tehnologie şi noutăţile adaptate industriei despre reglementările legale;
  • relaţia dintre brand, agenţie şi creator de conţinut: cum a fost, cum este şi cum va evolua;

„Conceptul primei ediţii de Koonferinţă provine din realitatea zilelor de lucru într-o agenţie de comunicare full-service, în care expresia <<Shift Happens>> este îmbrăţişată unanim la final de program. Schimbarea este printre puţinele constante din industria în care activăm şi credem cu tărie că este şi elementul care îi conferă farmecul.

Totuşi, indiferent de transformările survenite pe parcurs, certitudinea va veni întotdeauna din rezultate. Iar rezultatele bune vin doar atunci când ştim să ne adaptăm schimbărilor şi contextelor. De ce vă invităm la Koonferinţă? Pentru că ne dorim ca la finalul zilei de 15 noiembrie să strigăm împreună: Shift Happens. And we’re glad to hear that! Şi pentru că ţi-am pregătit o surpriză pentru care orice om de marketing va trebui să facă loc în bibliotecă”, susţin organizatorii evenimentului.

Accesul la eveniment este gratuit şi poţi rezerva un loc în sală prin completarea formularului de participare de aici.

Înfiinţată în 2012 de Cristian China-Birta şi Vlad Dulea, antreprenori cu experienţă îndelungată în online, Kooperativa 2.0 a devenit în timp o agenţie cu servicii complete de Social Media, branding, PR şi web development care acoperă toate nevoile de comunicare şi promovare ale clienţilor.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus