Skip to main content

NOU. "Ai puţin timp?" Cornel Ilie şi Paginademedia.ro, proiect la 30 de ani de Vunk: podcast LIVE. Adi Hădean, primul invitat

 
NOU. "Ai puţin timp?" Cornel Ilie şi Paginademedia.ro, proiect la 30 de ani de Vunk: podcast LIVE. Adi Hădean, primul invitat

NOU. Paginademedia.ro şi Cornel Ilie lansează un nou proiect. Un podcast special. "Ai puţin timp" este numele producţiei, care va fi difuzată LIVE.

Publicitate

Detalii, în continuare:

De ce "Ai puţin timp?"

Cornel Ilie răspunde: ”Ai puţin timp? O singură propoziţie şi mai multe întrebări, dar şi o grămadă de întrebări şi un singur răspuns: TIMPUL. Îţi ia o singură clipă să te îndrăgosteşti şi poate o viaţă întreagă să uiţi acea persoană. În fiecare săptămână, te invit să găseşti timp să urmăreşti discuţiile pe care le voi purta cu oameni din medii diferite, despre cum îşi folosesc ei timpul, să te inspire şi pe tine să ai timpul potrivit.

Începând cu 25 septembrie, săptămânal, în fiecare miercuri, de la 8 seara, Cornel Ilie va povesti despre timp cu invitaţii lui, în cadrul podcastului ”Ai puţin timp?”. Emoţii, trăiri şi idei spuse la cald, fără filtre sau efecte de montaj menite să cosmetizeze poveştile inedite transmise de oaspeţi. 

Primul invitat: chef Adi Hădean, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Sunt de ajuns cariera lui în bucătărie, participarea ca jurat la MasterChef, dar şi calitatea de gazdă, la rândul lui, de emisiune. Alături de Ionela Năstase, este parte a producţiei La cină, de pe Digi 24.

Foarte important: podcastul "Ai puţin timp?" va fi transmis LIVE, în fiecare miercuri. În direct din studioul Paginademedia, pe conturile de Facebook şi pe site.

Nu uitaţi! Miercuri, 25 septembrie, în direct, în jurul orei 20.00.

FOTO. Cornel Ilie, în studioul Paginademedia:

Cornel Ilie, puţin despre timp:

"Timpul se măsoară la fel pentru noi toţi, dar e trăit în mod diferit de fiecare. Într-un fel trăieşte un medic acele secunde în care trebuie să salveze o viaţă. Într-un fel se învârtesc acele ceasornicului pentru un pictor, care poate crea tabloul vieţii lui chiar şi într-o viaţă întreagă.

Într-un mod diferit trece timpul pentru un bucătar care, e drept, are nevoie de talent şi ingrediente bune pentru un preparat senaţional, dar şi de foarte puţin timp ca să facă diferenţa dintre succes şi eşec. Un sportiv poate stabili recorduri mondiale într-o sutime de secundă.

În această lume, în care timpul e trăit în zeci de feluri, Cornel Ilie ne îndeamnă să găsim timp, să ne oprim puţin în loc, şi să-l vedem în dialog cu oameni intresanţi vorbind despre timp."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus