Skip to main content

Comentatorul Cosmin Băleanu a câştigat un concurs de angajare la TVR

 
Comentatorul Cosmin Băleanu a câştigat un concurs de angajare la TVR

Comentatorul Cosmin Băleanu a câştigat un concurs de angajare la Televiziunea Română. Potrivit site-ului gsp.ro, cunoscutul comentator s-a prezentat în urmă cu o săptămână la un concurs organizat de postul public pentru „ocuparea postului vacant de jurnalist tv senior din cadrul Redacţiei Sport, Direcţia Ştiri şi Sport”.

Publicitate

Comentatorul a fost admis, câştigând astfel postul, iar după soluţionarea eventualelor contestaţii, acesta urmează să fie contactat şi să semneze contractul.

Conform informaţiilor Gazetei Sporturilor, Cosmin Băleanu îşi doreşte să continue să comenteze la Prima Sport, dar pentru acest lucru va avea nevoie de acceptul în scris al Comitetului Director de la Societatea Română de Televiziune.

Băleanu este, din 2010, vocea din spatele comentariilor de la meciurile din Superligă, Champions League sau de la duelurile din handbal la Prima Sport (în trecut Orange Sport, Telekom Sport şi Dolce Sport).

Pe lângă rolul său de comentator, Băleanu a mai fost şi prezentator de ştiri sportive sau moderator de emisiuni la Antena 1 şi GSP TV.

În 2020, Băleanu a primit premiul pentru comentariu TV, „Premiul Cristian Ţopescu”, din partea Asociaţiei Presei Sportive din România.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus