Skip to main content

Jurat nou la iUmor. Cosmin Natanticu se alătură show-ului de comedie de la Antena 1

 
Jurat nou la iUmor. Cosmin Natanticu se alătură show-ului de comedie de la Antena 1

Cosmin Natanticu se alătură juriului show-ului iUmor, de la Antena 1. Cel de-al 15-lea sezon vine cu schimbări la emisiunea de comedie: jurat nou şi altă pereche de prezentatori.

Publicitate

Actorul Cosmin Natanticu va juriza alături de Cheloo (Cătălin Ştefan Ion), Delia şi de Cătălin Bordea.

Natanticu a jucat în filmele Odată pentru totdeauna (2022, r. Iura Luncaşu), S-a furat mireasa (2012, r. Jesus del Cerro), dar şi în serialele Triplusec (2018) şi în Profu' (2019-2021), de la Pro TV. De asemenea, a participat împreună cu soţia sa, Eliza (cântăreaţă şi actriţă), la reality-show-ul Asia Express, ediţia din 2021. 

Noul sezon iUmor va fi prezentat de Emi (Emanuel Popescu) şi de Cuza (Adrian Popescu), de la Noaptea Târziu.

În sezonul trecut, alături de Cheloo, Delia şi Bordea, a fost Nelu Cortea, cel care a câştigat show-ul America Express împreună cu Cătălin Bordea.

Ce spune Cosmin Natanticu?

„Am primit cu mare bucurie propunerea de a face parte din juriul emisiunii iUmor, în sezonul cu numărul 15, şi aş putea spune că e un vis împlinit. Trebuie să recunosc că sunt foarte emoţionat, deşi ştiu că mă voi integra destul de uşor.

Am o relaţie foarte bună cu toţi juraţii şi cu toată echipa de la iUmor, având în vedere faptul că am fost de foarte multe ori invitat special în cadrul emisiunii şi cu majoritatea de acolo sunt prieten. Nu vreau să îmi fac prea multe scenarii, vreau să iau totul pas cu pas şi să mă bucur de spectacolul de pe scenă şi nu numai! Ah, şi abia aştept să mănânc din mâncarea Deliei.”

Citeşte şi Schimbări la iUmor. Emisiunea va avea altă pereche de prezentatori. Cine sunt?

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus