Skip to main content

Costel Bojog, unul dintre protagoniştii comediei Moartea în vacanţă: „Am lucrat la aproape toate scenele înainte să filmăm”

 
Costel Bojog, unul dintre protagoniştii comediei Moartea în vacanţă: „Am lucrat la aproape toate scenele înainte să filmăm”

INTERVIU. „Mircea şi Cristi Ilişuan mi-au propus să colaborăm la acest proiect. Ei par inofensivi, dar nu au plecat de la mine de-acasă fără un răspuns afirmativ. Cred că au fost ceva recuperatori înainte de asta”, povesteşte Costel Bojog pentru Paginademedia.

Publicitate

În curând va fi lansat în cinematografe comedia Moartea în vacanţă, o producţie cu Mircea Bravo (comediant, vlogger), Costel Bojog şi Maria Popovici (comediantă şi câştigătoare iUmor, sezonul doi) în rol de protagonişti.

În film, Costel îi dă viaţă lui Mihăiţă, un personaj cu „suflet de copil, naiv, energic”, după cum spune el în înterviul acordat pentru Paginademedia.

„Am lucrat la aproape toate scenele înainte să filmăm. Nu urmăream să fim comici, ci mai degrabă să stea în picioare povestea”, declară comediantul.

Costel Bojog s-a alăturat show-ului iUmor în 2022. El a făcut parte din componenţa juriului doar în sezonul 13 şi a venit după plecarea lui Mihai Bendeac de la emisiune.

Moartea în vacanţă urmăreşte povestea a trei personaje devenite peste noapte „prieteni de nevoie” – Adrian (Mircea Bravo), Mihăiţă (Costel Bojog), şi Patricia (Maria Popovici) – care încearcă cu disperare să între în graţiile Rodicăi, o bătrână singură şi bogată, în speranţa că vor moşteni averea acesteia.

Filmat în Grecia, România şi Bulgaria, comedia Moartea în vacanţă va intra în cinematografele din România din 28 octombrie. Filmul se va lansa toamna aceasta şi în Republica Moldova.

Detalii, în interviul de mai jos:

Paginademedia.ro: Ce te-a făcut să accepţi acest rol şi cine ţi-a propus?

Costel Bojog: Mircea şi Cristi Ilişuan mi-au propus să colaborăm la acest proiect şi au ştiut cum să mă facă să zic “da”.

Ei par inofensivi, dar nu au plecat de la mine de-acasă fără un răspuns afirmativ. Cred că au fost ceva recuperatori înainte de asta.

Paginademedia.ro: Cum a fost colaborarea cu Mircea Bravo şi Maria Popovici? V-aţi mai întâlnit la alte proiecte?

Costel Bojog: Aş putea spune că “ne-am sudat” foarte bine de la început. Cu Maria sunt coleg la stand up şi m-aş arunca să zic chiar prieteni.

Iar Mircea este un om lipicios şi vesel cu care am devenit destul de apropriat. Îl sun deseori când am nevoie de ceva de la el. 

Paginademedia.ro: Cum este personajul tau. Descrie-l puţin.

Costel Bojog: Mihăiţă este un personaj cu suflet de copil, naiv, energic, spontan, jucăuş, care ajunge în situaţii neplăcute pentru că se bagă cu capul înainte, fără a analiza prea mult consecinţele. 

Paginademedia.ro: Care a fost cea mai amuzantă situaţie din timpul filmărilor?

Costel Bojog: Cea mai amuzantă nu ştiu să vă spun. Ce pot spune este că în fiecare zi de filmare am râs şi ne-am simţit excelent. 

Paginademedia.ro: Cum ţi-a influentat experienţa din televiziune rolurile din filme? Există vreo asemănare între cele două lumi?

Costel Bojog: Pentru mine sunt două experienţe diferite. Imediat ce am ieşit din TV am făcut film.

Şi a fost ce-aveam nevoie. Locul potrivit, lucrul potrivit la momentul potrivit. Iar echipa întreagă de la Bravo Films a fost top. Le mai mulţumesc o dată şi cu această ocazie.

Paginademedia.ro: Există o parte din scenariu care te-a provocat în mod special ca actor? A trebuit să ieşi din zona ta de confort?

Costel Bojog: Am lucrat la aproape toate scenele înainte să filmăm. Nu urmăream să fim comici, ci mai degrabă să stea în picioare povestea.

În ceea ce priveşte zona de confort, am avut dificultăţi la o secvenţă când a trebuit să-i zic nişte glume lui Mircea şi parcă nu-mi mai ies dacă nu se plăteşte bilet.

Paginademedia.ro: Există vreo scenă pe care ai schimba-o?

Costel Bojog: Hm, ar fi câteva, cele pe care le-am filmat în primele zile când personajul încă nu era încărcat. Nu e nimic grav, dar ochiul meu critic nu mă menajează.

Paginademedia.ro: Cum crezi că o fie primit filmul Moartea în vacantă?

Costel Bojog: E un film de comedie bun, pentru întreaga familie. E luminos, e plăcut ochiului, nu are timpi “morţi” şi lasă la final o stare de bine. Sunt convins că spectatorilor le va plăcea atât de mult că vor merge de mai multe ori la el. 

Citeşte şi - Mircea Bravo, despre Moartea în vacanţă: „Am filmat la 50 de grade, blocaţi într-o maşină fără aer condiţionat. Mi-era frică să nu leşinam”

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus