Skip to main content

Plecare de la România TV. Costin Soare părăseşte staţia de ştiri, după 13 ani ca reporter

 
Plecare de la România TV. Costin Soare părăseşte staţia de ştiri, după 13 ani ca reporter

Plecare de la România TV. Costin Soare, cel mai vechi reporter de la România TV, se desparte de staţia de ştiri după 13 ani. El a făcut parte din echipa România TV încă de la înfiinţarea postului de televiziune.

Publicitate

În aceşti ani, Soare a fost reporter, a prezentat ştiri şi a avut corespondenţe speciale de la cutremurele din Turcia, Albania. De asemenea, în ultima perioada s-a ocupat de zona de apărare şi externe.

Jurnalistul cu peste 20 de ani de experienţă şi-a anunţat plecarea printr-un mesaj pe pagina de Facebook:

„În noiembrie 2011 am început la RomaniaTV- iulie 2024 am încheiat acest capitol. Am fost printre cei care au pus bazele acestui proiect frumos, care a crescut cu ajutorul multor colegi.

Acum, părăsesc familia RTV. Nu, nu am plecat în altă parte, încă, dacă la asta vă gândiţi. A fost o hotărâre bruscă şi deloc uşoară. Nu voi dezvolta subiectul, însă vă asigur că la acest moment este cea mai bună decizie pentru mine”, a spus el.

Contactat de Paginademedia.ro, Costin Soare nu a dorit să comenteze motivul plecării de la România TV. Jurnalistul a mai precizat pe reţeaua socială că face meseria aceasta din pasiune şi că o să revină în curând.

Despre Costin Soare:
  • A început să lucreze în 2000 la Observator Antena 1 Tg-Jiu. În perioada 2000-2003 a fost reporter şi coordonatorul departamentului de ştiri al staţiei din Tg-Jiu
  • Între 2003 - 2009 a fost reporter la Naţional TV. Totodată a fost şi directorul staţiei Naţional FM din Tg-Jiu.
  • Ulterior, în 2009 a trecut la Realitatea, tot ca reporter
  • În 2011 a intrat în echipa România TV. În aceşti ani a fost reporter, a prezentat ştiri şi a avut corespondenţe speciale de la cutremurele din Turcia, Albani. De asemenea, în ultima perioada s-a ocupat de zona de apărare şi externe.
Mesajul integral publicat de Costin Soare pe Facebook:
„În noiembrie 2011 am început la RomaniaTV- iulie 2024 am încheiat acest capitol. Am fost printre cei care au pus bazele acestui proiect frumos, care a crescut cu ajutorul multor colegi. Acum, părăsesc familia RTV.
 
Nu, nu am plecat în altă parte, încă, dacă la asta vă gândiţi. A fost o hotărâre bruscă şi deloc uşoară. Nu voi dezvolta subiectul, însă vă asigur că la acest moment este cea mai bună decizie pentru mine. Îmi rămân în suflet mulţi colegi şi prieteni cărora le sunt recunoscător.
PS: Fac meseria asta din pasiune aşa că ne revedem în curând!”
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus