Skip to main content

De la România TV la TVR. Costin Soare, jurnalist la postul public: „După 24 de ani de ştiri de eveniment, cred, şi am demonstrat, că pot asigura transmisiuni clare”

 
De la România TV la TVR. Costin Soare, jurnalist la postul public: „După 24 de ani de ştiri de eveniment, cred, şi am demonstrat, că pot asigura transmisiuni clare”

De la România TV la TVR. Costin Soare, fost reporter la România TV, a intrat în echipa Televiziunii Române. De azi, 25 iulie, Costin Soare poate fi văzut zilnic în jurnalele de la TVR.

Publicitate

„Sunt bucuros şi onorat să fac parte din echipa televiziunii publice. Am colegi extraordinari la TVR Craiova, staţia care mă coordonează. Le mulţumesc pentru toată deschiderea.

După 24 de ani de ştiri de eveniment, cred, şi am demonstrat, că pot asigura transmisiuni clare, concise şi corecte despre subiectele care îi intereseaza pe români”, a declarat jurnalistul pentru Paginademedia.

La postul public, Costin Soare va acoperi cam toate domeniile, fără a interfera cu colegii lui din Craiova sau Bucureşti.

De asemenea, reporterul a mai precizat pentru Paginademedia că o perioada va rămâne în Oltenia unde se ocupă şi de proiectul jurnalistic personal Sunclick.

„Sunt din Târgu Jiu şi o perioadă voi rămâne în Oltenia unde dezvolt şi proiectul personal Sunclick. Voi fi însă alaturi de TVR, în Oltenia, în ţară sau în străinătate dacă e cazul. Voi merge oriunde va fi nevoie de prezenţa mea”, a mai spus el.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Soare anunţa că se desparte de România TV, după 13 ani ca reporter El a făcut parte din echipa România TV încă de la înfiinţarea postului de televiziune.

Despre Costin Soare:
  • A început să lucreze în 2000 la Observator Antena 1 Tg-Jiu. În perioada 2000-2003 a fost reporter şi coordonatorul departamentului de ştiri al staţiei din Tg-Jiu
  • Între 2003 - 2009 a fost reporter la Naţional TV. Totodată a fost şi directorul staţiei Naţional FM din Tg-Jiu.
  • Ulterior, în 2009 a trecut la Realitatea, tot ca reporter
  • În 2011 a intrat în echipa România TV. În aceşti ani a fost reporter, a prezentat ştiri şi a avut corespondenţe speciale de la cutremurele din Turcia, Albani. De asemenea, în ultima perioada s-a ocupat de zona de apărare şi externe.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus