Skip to main content

Cristi Brancu: „Mă irită oamenii care întârzie din cauze superficiale sau descoperă cu puţin timp înainte ca nu pot ajunge. Pentru aceştia, îmi pierd respectul şi nu mai calcă la emisiune” - INTERVIU

 
Cristi Brancu: „Mă irită oamenii care întârzie din cauze superficiale sau descoperă cu puţin timp înainte ca nu pot ajunge. Pentru aceştia, îmi pierd respectul şi nu mai calcă la emisiune” - INTERVIU

INTERVIU. „Mă irită oamenii care nu se ţin de cuvânt. Cu care una vorbim şi alta facem. Care întârzie din cauze superficiale sau descoperă cu puţin timp înainte ca nu pot ajunge. Pentru aceştia, îmi pierd respectul şi nu mai calcă la emisiune”, spune Cristi Brancu, gazda emisiunii Exlusiv VIP de la Prima TV, într-un interviu pentru Paginademedia.

Publicitate

De curând, Cristi Brancu (prezentator cu mulţi ani de experienţă în media, care împlineşte anul acesta 33 de ani de carieră), a început un nou sezon al show-ului Exclusiv VIP la Prima TV. Emisiunea vine în acest sezon şi cu noutăţi: programul se difuzează într-un platou nou şi va fi o maşinărie a adevărului.

„În acest sezon, vom porni cât de curând o maşinărie a adevărului. Vom provoca vedetele cu întrebări şi un dispozitiv care va detecta gradul de adevăr”, a spus el.

Detalii despre noul sezon Exclusiv VIP, în interviul de mai jos:

Paginademedia.ro: Ce noutăţi aduce acest sezon al emisiunii „Exclusiv VIP” faţă de cele precedente? Sunt şi rubrici noi?

Cristi Brancu: În acest sezon, vom porni cât de curând o maşinărie a adevărului. Vom provoca vedetele cu întrebări şi un dispozitiv care va detecta gradul de adevăr.

Revenim cu ruleta distracţiei şi continuăm seria de declaraţii în exclusivitate. La finalul anului, pregătim o surpriză frumoasă pentru fanii Exclusiv VIP!

Paginademedia.ro: Ai anumite momente sau invitaţi speciali planificaţi pentru acest sezon? 

Cristi Brancu: Avem deja difuzat un interviu spectaculos cu fiul lui Ion Dolănescu, deja avem momente exclusive difuzate cu personalităţi precum Monica Pop, Alina Sorescu, Marina Almăşan. Şi mai urmează! Exclusivităţile nu se spun, se fac!

Paginademedia.ro: Ce ai învăţat din sezoanele anterioare ale emisiunii şi cum ţi-ai perfecţionat stilul de prezentare?

Cristi Brancu: Pentru mine, Exclusiv VIP a însemnat un moment de descătuşare profesională. Încrederea şi mandatul oferit de managementul Prima TV de a face subiecte performante în manieră decentă, de a avea libertatea de a ne juca, mi-a dat curajul de a fi creativi.

Umorul şi spontaneitatea sunt plusul nostru. Oferim emoţie, dar şi bucuria de a glumi între prieteni.

Paginademedia.ro: Cum ai descrie noul platou de filmare al emisiunii?

Cristi Brancu: Este un spaţiu mult mai intim, mai compact. Oferă o comunicare mai bună, mai prietenoasă cu invitaţii.

În plus, faptul ca suntem vecini cu toate echipa din grupul Clever - de la Cârcotaşi la Focus sau Prima Comedy - ne face să avem o sinergie mai bună! Este o casă nouă, frumoasă, în care ne simţim perfect.

Paginademedia.ro: Ai avut vreo influenţă directă în amenajarea lui?

Cristi Brancu: Echipa de la Prima TV a lucrat impecabil în această reaşezare şi am avut doar de stabilit chestiuni de reglaj fin.

De altfel, o relocare în doar 50 de zile este extrem de greu de făcut. Dar suntem pe post! Deja ne ştim şi cu ochii închişi, aşa ca băieţii ştiu ce au de făcut ca să meargă treaba bine. E mai mult loc pentru divertisment. Şi asta e bine!

Paginademedia.ro: Ce feedback ai primit de la cei de acasă şi de la invitaţi despre noua atmosferă de pe platou?

Cristi Brancu: Am primit foarte multe semne călduroase de apreciere de la invitaţi. Deja se anunţă ediţii speciale de sărbători cu mult chef! Acasă, mi se spune ca e mai multă lumină.

Paginademedia.ro: Cum ai evoluat ca prezentator de la primul sezon „Exclusiv VIP” până acum?

Cristi Brancu: Am devenit tot mai dinamic! Folosim fiecare colţişor de platou, fiecare felie de viaţă prezentată, fiecare eveniment live, cu mai multă energie.

Trec anii - pe 1 noiembrie împlinesc 33 de ani de carieră - şi găsim tot mai multă bucurie de a veni în direct!

Paginademedia.ro: Au existat momente în care te-au ,,iritat” anumiţi invitaţi?

Cristi Brancu: Mă irită oamenii care nu se ţin de cuvânt. Cu care una vorbim şi alta facem. Care întârzie din cauze superficiale sau descoperă cu puţin timp înainte ca nu pot ajunge. Pentru aceştia, îmi pierd respectul şi nu mai calcă la emisiune.

Paginademedia.ro: Ce provocări/momente dificile ai întâmpinat în realizarea acestui nou sezon şi cum le-ai depăşit?

Cristi Brancu: Provocările pot fi doar cu noi. Pentru a face treaba tot mai bună. Am aşteptat cu înfrigurare să se seteze toate datele tehnice, ca să putem intra în joc.

Provocările sunt doar legate de dorinţa de a fi în fiecare minut aşa cum ni se spune - Exclusiv VIP.

Despre Cristi Brancu:

  • Licenţiat în Jurnalistică
  • A debutat în 1991 în presă scrisă
  • A fost director/acţionar la revistele “VIP”, “Lumea misterelor”, “Confidenţial”
  • Realizator la Europa FM (2001-2012)
  • Realizator al emisiunilor “Agentul VIP”, “Confidenţial”, “Dosarele VIP” la Antena 2/Antena Stars
  • Realizator/co-producător al emisiunii “Exclusiv VIP” la Prima TV

Povestea lui Cristi Brancu, Prima TV: "La 10 ani, am visat să scriu. La 17 ani, îmi doream radio. La 24 de ani, am răspuns în glumă unui reporter că atunci când mă fac mare, vreau să fiu Jay Leno"

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus