Skip to main content

Cristian Munteanu, jurnalist cu peste 15 ani experienţă în jurnalism sportiv, a demisionat de la iAMsport. Care e noua direcţie

 
Cristian Munteanu, jurnalist cu peste 15 ani experienţă în jurnalism sportiv, a demisionat de la iAMsport. Care e noua direcţie

Demisie de la IamSport. Cristian Munteanu, cu peste 15 ani experienţă în jurnalism sportiv, a demisionat de la publicaţia condusă de Victor Vrînceanu.

Publicitate
„Dupa ce, cu mai bine de un an în urmă, am acceptat provocarea de a reveni în presa scrisă, acum a venit momentul alteia.
 

Aceea de a pune umărul la dezvoltarea unui site sportiv aflat la început de drum, Golazo.ro, dar condus de oameni cu mare experienţă jurnalistică. Este o bucurie şi un privilegiu să fiu dorit de echipa Cătălin Tolontan - Cătălin Ţepelin - Dan Udrea. Sunt sigur că vom face lucruri remarcabile împreună”, a declarat jurnalistul pentru Paginademedia.
 

Anunţul despre plecare a fost făcut pe pagina personală de Facebook.

„Am petrecut ultima mea zi la iAMsport, după un pic mai mult de un an. Un proiect deosebit, căruia m-am alăturat aproape de la naşterea sa, când avea zilnic câteva mii de vizitatori unici. Am pus şi eu umărul la creşterea lui, cum am ştiut şi putut mai bine, până a ajuns la multe zeci de mii”, spune el. 

La iAMsport.ro, Cristian Munteanu a realizat, printre altele, intreviuri cu nume cunoscute ca Nadia Comăneci, Chris Evert, Ilie Năstase, Boris Becker, Alberto Contador, Martin O’Neill, Elisabeta Lipă, Karl Wendlinger, Mark Blundell.

Acum mai bine de 15 ani, jurnalistul făcea parte din echipa ProSport, alături de nume ca Ion Cupen, Marius Mitran, Dan Filoti, Radu Banciu, Andi Vilara, Dorin Chioţea, Lucian Lipovan şi alţii.

Recent, jurnalistul a fost invitat să scrie în publicaţia The Times, despre şansele României la EURO 2024.

Care e direcţia?

Cristian Munteanu se alătură site-ului Golazo, o nouă publicaţie sportivă condusă din poziţia de redactor-şef de Cătălin Ţepelin, fost redactor şef Gazeta Sporturilor.

„Noul meu loc de la muncă va fi la GOLAZO.ro. Echipa Cătălin Tolontan – Cătălin Ţepelin – Dan Udrea m-a cooptat în acest proiect aflat la început de drum, dar care deja arată excelent şi are un conţinut pe măsură.
 
Sunt bucuros şi onorat să fiu parte din redacţie, iar dorinţa lor, dublată de a mea, de a lucra împreună, cred că vine ca o confirmare a muncii bune pe care am făcut-o în ultimul an din presa scrisă”, povesteşte el pe Facebook.
 
Ce face la Golazo?
 
„Voi face interviuri, scrie poveşti, avea opinii şi sper să fie mai bune decât cele de până acum. O să învăţ, voi creşte, mă voi dezvolta. Pentru că atunci când îţi spune Cătălin Tolontan că se bucură pentru alegerea ta de a lucra la Golazo.ro, aşteptările sunt mari. Ale mele, vizavi de mine, în primul rând”, spune jurnalistul pe reţeaua socială. 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus