Skip to main content

Cârcotaşii revin cu sezonul 50 la Prima TV. Huidu: „Nu am încetat vreodată să cred în puterea acestei echipe. Deşi mulţi ne-au cântat prohodul”. Ce spune despre cele mai dificile momente?

 
Cârcotaşii revin cu sezonul 50 la Prima TV. Huidu: „Nu am încetat vreodată să cred în puterea acestei echipe. Deşi mulţi ne-au cântat prohodul”. Ce spune despre cele mai dificile momente?

INTERVIU. Cârcotaşii revin cu episoade noi la Prima TV. Una dintre cele mai longevive emisiuni de la Prima TV revine cu sezonul numărul 50.

Publicitate

În aceeaşi formulă, Gabriela Marin, Şerban Huidu şi Codruţ Kegheş (aka Dezbrăcatu) vin cu un sezon nou, pregătiţi să pornească la vânătoare de bâlbe televizate, începând de miercuri, 11 septembrie, de la 20.00. 

„Publicul este cel care a rămas cu sufletul alături de noi. Datorită semnalizării lor noi existăm.

Datorită subiectelor sugerate de cârcotaşii din toată lumea, Cronica merge mai departe. Şi, dacă ei nu au obosit, nu o facem nici noi”, a povestit Şerban Huidu într-un interviu pentru Paginademedia.ro.

Despre cele mai dificile momente?

Serban Huidu, pentru Paginademedia.ro: „Provocarea supremă cred că o ştiţi cu toţii. M-am temut că, din cauza mea, deşi accidentelor mele le-a lipsit cu desăvârşire intenţia, Cronica va fi afectată.

„Acum, după aproape 15 ani de la ele şi după nopţi şi bani pierduţi, pot spune că nu am încetat vreodată să cred în puterea acestei echipe. Deşi mulţi ne-au cântat prohodul. Şi ştiţi de ce suntem atât de uniţi? Atât echipa cât şi cârcotaşii de pretutindeni? De ai dracu' şi ambiţioşi! De aia.”

Paginademedia.ro: Ce semnificaţie are pentru tine atingerea pragului de 50 de sezoane cu „Cronica Cârcotaşilor”?

Şerban Huidu: Cronica Cârcotaşilor a fost şi este un fenomen. Social, de televiziune, cum vreţi să o luaţi. Şi nu am fi putut evolua 50 de sezoane dacă toţi absolut toţi cei implicaţi de-a lungul timpului în proiectul Cronicii nu ar fi fost trup şi suflet alături de ea.

Paginademedia.ro: Ce momente din emisiune ţi-au rămas în minte?

Şerban Huidu: Foarte multe momente... de la învăţăturile cu whisky ale preşedintelui Băsescu până Andreea Esca cu bigudiuri înjurând de mama focului Butonu. De la apariţia celebrei Teo alături de noi până la primul zbor cu avionul din cele peste 50 făcute de cârcotaşii în Europa.

Paginademedia.ro: Are vreun secret emisiunea aceasta că este de atâta timp pe piaţă?

Şerban Huidu: Secretul emisiunii este că se schimbă ca şi societatea. Politicienii de azi nu mai sunt cei din 2000 sau 2010. Emisiunile TV de azi nu mai sunt cele de acum 25 sau de acum 10 ani.

Tik Tok, Facebook, Instagram, aceste medii şi-au găsit loc în Cronică. Emisiunea are subiecte relevante pentru societatea ce a evoluat atât de mult în cei 25 de ani.

Paginademedia.ro: Cum a evoluat publicul „Cronicii Cârcotaşilor” de-a lungul anilor?

Şerban Huidu: Publicul este cel care a rămas cu sufletul alături de noi. Datorită semnalizării lor noi existăm.

Datorită subiectelor sugerate de cârcotaşii din toată lumea, Cronica merge mai departe. Şi, dacă ei nu au obosit, nu o facem nici noi. Şi le mulţumesc foarte mult pentru asta.

Paginademedia.ro: Care a fost cea mai dificilă provocare cu care te-ai confruntat în toţi aceşti ani la „Cronica Cârcotaşilor”?

Şerban Huidu: Provocarea supremă cred că o ştiţi cu toţii. M-am temut că, din cauza mea, deşi accidentelor mele le-a lipsit cu desăvârşire intenţia, Cronica va fi afectată.

Acum, după aproape 15 ani de la ele şi după nopţi şi bani pierduţi, pot spune că nu am încetat vreodată să cred în puterea acestei echipe. Deşi mulţi ne-au cântat prohodul. Şi ştiţi de ce suntem atât de uniţi? Atât echipa cât şi cârcotaşii de pretutindeni? De ai dracu' şi ambiţioşi! De aia.

Din sezonul care începe săptămâna viitoare nu lipsesc scenetele jucate de actori talentaţi, rubrica “TikTok Trends”, în care Alexandra Gherase găseşte cele mai hazlii clipuri, Dezbrăcatu şi vizitele lui  la cele mai tari evenimente, iar Denise Pilafai şi Cosmin Pămpăliceanu revin în forţă, cu invitaţi “de tot râsul”. În noul sezon, Bogdan Nicolai se întoarce şi el cu Săptămâna pierdută.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus