Skip to main content

FOTO. Cine sunt cuplurile de vedete din sezonul doi Power Couple de la Antena 1. Giulia Anghelescu, Bella Santiago şi Leonard Doroftei, printre participanţi

 
FOTO. Cine sunt cuplurile de vedete din sezonul doi Power Couple de la Antena 1. Giulia Anghelescu, Bella Santiago şi Leonard Doroftei, printre participanţi

Nouă cupluri de vedete vor face parte din sezonul doi al emisiunii Power Couple - La bine şi la greu, de la Antena 1. Alături de cuplurile care vor pleca în curând în Malta, se va afla şi în acest an, Dani Oţil, prezentatorul emisiunii, care a pornit deja spre locaţia de filmare, anunţă televiziunea.

Publicitate

Printre cuplurile de vedete se numără Giulia şi Vlad Huidu, cântăreaţa Bella Santiago, magicianul Robert Tudor, fosta gimnastă Diana Bulimar şi mulţi alţii.

Unul dintre cei mai cunoscuţi campioni mondiali ai ţării şi soţia lui, Leonard Doroftei şi Monica Doroftei, pornesc pentru prima dată împreună într-o astfel de competiţie.

Această experienţă de a participa alături de soţia mea la o emisiune concurs, reprezintă o provocare şi o luptă frumoasă. Îmi doresc să merg cât mai departe în competiţie alături de partenera mea”, declară Leonard, completat de soţia lui care admite că ”am acceptat această provocare din dorinţa de a ne redescoperi ca si cuplu, sunt tare curioasă cum vom reacţiona în împrejurările dificile pe care le impune acest concurs”.

Cu milioane de urmăritori în mediul online, Theo Zeciu şi Cesima apar pentru prima dată într-un show TV.

Provocările tocesc mândria unui cuplu şi dorinţa mea profundă este de a mă armoniza cu partenera mea şi, totodată, de a deveni vulnerabil în faţa publicului, pentru că eu cred că datoria unui creator este să transmită mesaje cât mai autentice către publicul său”, menţionează el.

De cealaltă parte, iubita lui spune: ”Singura dorinţă pe care o am, în urma acestei experienţe, este să ne distrăm împreună, să ne creăm şi mai multe amintiri frumoase decât cele pe care le avem deja şi să ne dovedim nouă cât de bine putem lucra în echipă”.

Fosta gimnastă Diana Bulimar intră în competiţie alături de logodnicul ei, Radu Dumitrache.

Îmi doresc ca lumea să ne cunoască, cu adevărat, personalităţile, cu bune şi cu rele, exact cum suntem noi, atât în momentele de maximă tensiune, cât şi atunci când suntem destinşi”, povesteşte fosta gimnastă.

Mereu mi-am dorit să o cunosc pe Diana din competiţie şi sunt sigur că va fi o cu totul altă persoană. Îmi doresc să ne simţim bine, să ne distrăm, să nu ne certăm (prea tare) şi sunt nerăbdător să cunosc mai bine şi “adversarii”...”, a mai adăugat Radu.

Cântăreaţa Bella Santiago participă împreună cu soţul ei, Nicu Grigore.

Am acceptat provocarea pentru a vedea care este limita mea de răbdare, până unde pot (râde), până unde duce memoria mea de când l-am cunoscut pe el. Vreau să văd ce putem face mai departe împreună, la bine şi la greu”, declară solista, în timp ce soţul ei recunoaşte: „Am acceptat provocarea, în primul rând, pentru a ne întării şi mai mult relaţia de cuplu, consider că acest format ne va scoate din rutina zilnică şi ne va testa toate limitele, ne va trece prin toate stările. În momentul de faţă, văd totul cu pozitivism (sper să rămână aşa)”.

 Magicianul Robert Tudor va fi alături de Elena Tudor, soţia lui.

Pentru mine, acest show este mai mult decât o simplă competiţie – este o oportunitate de a arăta lumii cât de puternică este legătura noastră. Magia nu este doar pe scenă, ci şi în relaţia noastră, iar Power Couple ne va da şansa să demonstrăm că împreună putem depăşi orice obstacol”, declară artistul înainte de începerea filmărilor.

Soţia lui l-a completat: ”Întotdeauna am crezut că o relaţie de cuplu puternică se bazează pe încredere, colaborare şi curajul de a ieşi din zona de confort împreună. Am vrut să-mi susţin soţul în această aventură, mai ales că, fiind magician, el e obişnuit să impresioneze şi să surprindă prin numere de iluzionism, dar ştiu că adevărata magie dintre noi vine din legătura noastră”.

Cântăreaţă Giulia şi Vlad Huidu fac parte din cuplurile sezonului doi.

Sincer, cine nu vrea să testeze cât de bine funcţionează relaţia atunci când sunt în joc mai multe provocări decât doar cine spală vasele sau cine duce copiii la şcoală? (râde) Îmi doresc să ne distrăm la maximum, să ne punem din nou răbdarea la încercare şi, desigur, să dovedim că team Păpu e #power în orice situaţie! În plus, dacă totul merge bine, poate câştigăm şi noi nişte puncte bonus la capitolul <cine are dreptate în relaţie>”, declară artista.

Vlad e convins că Power Couple „e o ocazie să îmi depăşesc limitele şi, mai ales, să îmi pun la încercare memoria, deoarece soţia mea nu are prea mare încredere că mă pot descurca la capitolul date exacte ale relaţiei noastre. Îmi doresc să ne testăm limitele din nou, să râdem mult şi, în final, să demonstrăm că suntem un cuplu de neoprit! Ah, şi dacă pot să ies din asta cu un upgrade la abilităţile mele de compromis, e şi mai bine!” 

Actorul de stand up comedy Radu Bucălae şi soţia lui, Alexandra intră în competiţia Power Couple.

Am mare încredere în noi doi (mai mult în Alexandra) şi sunt convins că o să ne distrăm mult. Totodată, Dani Oţil a zis că i-ar fi prea dor de mine şi că nu mai vrea această experienţă singur, anul trecut i-a fost prea greu. Mă aştept ca experienţa asta să o povestim la bătrâneţe, pe terasa casei parţial plătită din premiul Power Couple”, spune Radu.

La fel de încrezătoare este şi Alexandra: ”Până anul ăsta, şi eu şi bubu am fost nişte oameni destul de cuminţi şi maximul de adrenalină a fost să schimbăm partea patului pe care doarme fiecare. Aşa că show-ul a venit la fix, când simţeam nevoia să experimentăm viaţa în forme nemaiîntâlnite de noi până acum, să fim crazy! ”.

DOC (cântăreţ de hip hop) porneşte pe acest drum al noului sezon, împreună cu Anca Munteanu, soţia lui.

Ne bucurăm, în primul rând, că avem cum să fim doar noi doi. E un lux zilele astea. Altfel, suntem relaxaţi, poate prea.. şi de abia aşteptăm să vedem ce ne poate pielea de cuplu”, spune artistul.

Aflată la prima ei experienţă într-o astfel de emisiune, Anca adaugă: ”Fiind o fire aventuroasă de fel, cel mai tare mă încântă faptul că voi fi pusă în nişte situaţii cu care, cel mai probabil, nu mă voi mai întâlni în viaţă. La ce mă aştept, mă aştept să mă distrez, să mă emoţionez, să mă sperii, în principiu să simt tot ce am de simţit:) , să-mi fac prieteni, să am iar 18 ani, fără job şi fără copil şi, nu în ultimul rând, mă aştept să câştigăm”.

A reuşit să obţină titluri mondiale şi este cunoscut de către o lume întreagă ca Mister KO, iar acum Andrei Stoica va participa alături de soţia lui, Andra Stoica.

Având în vedere că am experienţa competiţiilor şi a reality show-urilor, mă bucur că acum suntem amândoi. Vreau să se chinuie şi ea, cum m-am chinuit în trecut (râde). Aş vrea ca la final să recunoască cât a fost de dificil. Probabil experienţa ne va suda şi ne va uni mai mult, iar atunci când se va încheia cred că ai noştri copii vor realiza cât suntem de puternici”, spune sportivul.

În acelaşi timp, soţia lui este convinsă că acest show i se potriveşte perfect: ”Am acceptat provocarea pentru că-mi place să-mi testez limitele şi sunt o persoană aventuroasă, de fel. Vreau să mă distrez, să mă simt bine şi să ne redescoperim unul pe altul, sub o altă formă. Mi se pare că provocarea asta apare o singură dată în viaţă, e o experienţă de la care am multe aşteptări”.

Ce spune Dani Oţil, prezentatorul emisiunii?

Plec în Malta cu un nod în gât, dar şi cu fluturi în stomac, pentru că dacă anul trecut mergeam în necunoscut şi aveam emoţii strict pentru proiect, acum ştiu ce mă aşteaptă. Oamenii ştiu că e un show activ şi pentru prezentator, trebuie să mă caţăr, să intru în apă, să stau la înălţimi, să-mi testez şi eu, la rândul meu, limitele.

Abia aştept să încerc probele, deja e un lucru cunoscut faptul că 90% din probe sunt testate şi de către staff, dar şi de mine. Am nişte probe preferate deja, nu pot să le divulg, dar pot să vă spun că sunt wow.

Am mari emoţii pentru concurenţi, de data asta, pe unii îi cunosc, au trecut pe la mine prin emisiune des, şi ştiindu-i ca profil, mai ales pe băieţi, şi văzând ce s-a întâmplat anul trecut cu fetele care s-au motivat foarte tare şi şi-au învins fobii, în timp ce băieţii s-au descurcat mai slab, pentru cei pe care-i cunosc... am emoţii”.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus