Skip to main content

Dan Bittman apare în episodul patru al serialului de comedie Scara B, de la Pro TV

 
Dan Bittman apare în episodul patru al serialului de comedie Scara B, de la Pro TV

Solistul Dan Bittman apare într-un episod din serialul Scara B de la Pro TV. Joi, 3 octombrie, Pro TV va difuza un nou episod al serialului produs de Dragoş Buliga, omul din spatele producţiei Las Fierbinţi.

Publicitate

În episodul patru, Dan Bittman apare într-o secvenţă alături de două domnişoare. Cunoscutul artist apare spre finalul episodului patru, care se află deja disponibil pe platforma de streaming Voyo.

Liderul trupei Holograf nu se află la prima apariţie într-un serial TV. El a mai apărut în primul episod al serialului „Oportuniştii”, de la Prima TV.

Ce se întâmplă în episodul patru care se va difuza de la ora 21.30?

Vecinii de la Scara B se vor confrunta în această seară, de la 21:30, cu noi obstacole în viaţa de la bloc! Ilie va vrea să-l înveţe pe băiatul cel mic să meargă pe bicicletă şi va fi de acord să plătească un... preţ pentru asta.

În apartamentul burlacilor, Dan se va confrunta cu o situaţie neobişnuită pentru el, iar la magazinul din colţ vor fi verificate camerele de supraveghere pentru acuzaţii de... furt!

O nouă prezenţă feminină din bloc îl va da peste cap pe Dan, burlacul convins: „Ai văzut-o pe tipa asta nouă?! Se pune cât trei”, îi va spune el lui Şerban, iar apoi va găsi şi o soluţie pentru a se întâlni din nou cu ea... soluţie care nu va fi deloc pe placul prietenului său:

Cred că glumeşti! Să stăm la geam, cu rândul, până când ea iese din bloc ca tu să „interceptezi”?! Nu am de gând să stau cu orele la geam, ca prostul. Ne transformăm în stalkeri, boss!”.

De ce va ajunge Cristi, prietenul celor doi băieţi să spună: „cu toţii am trecut la un moment dat prin secetă...” şi cum sfaturile primite de la homeless îl vor face pe Dan să concluzioneze că rezolvarea problemelor sale o are tot Dan... dar Bittman, pe care îl vom vedea în noul episod.

La magazin, Tabita şi Cosmina vor ajunge şi ele la o concluzie: produsele sunt prea scumpe! Aşa că cea mai îndrăzneaţă dintre ele va găsi o nouă metodă de a face cumpărăturile. 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus