Skip to main content

VIDEO. Ce spune Dan Negru despre The Floor, noul quiz-show pe care îl va prezenta? Zilele acestea sunt primele ediţii

 
VIDEO. Ce spune Dan Negru despre The Floor, noul quiz-show pe care îl va prezenta? Zilele acestea sunt primele ediţii

VIDEO. Un nou quiz show difuzat în ţări precum Ungaria, Cehia şi Germania intră în România. Dan Negru este gazda unui nou quiz-show de cultură generală, care începe la Kanal D ş ne-a explicat într-un interviu video desprece e vorba?

Publicitate

Emisiunea pune accent pe memorie vizuală şi inteligenţă, a povestit Dan Negru. E un format în care 50 de concurenţi trebuie să-şi demonstreze abilităţile cognitive. 

"Îţi dau un exemplu: îţi arăt fotografia Laurei Stoica şi trebuie să-mi spui rapid cine e în fotografie, cum o cheamă? E tipa care a cântat Un actor grăbit. Dacă nu ştii, îţi dau alt numele şi aşa, până rămâne unul singur. E despre memorie vizuală”, a explicat Dan Negru, într-un live Paginademedia.ro.

Show-ul durează aproximativ 70 de minute şi va fi difuzat în prime-time. „În Italia sau Anglia, quiz show-urile de acest tip sunt difuzate în orele de vârf, iar acum aducem acest format şi la noi”, mai precizează Negru.

La Kanal D, The Floor este programat sâmbăta şi duminica, de la ora 21.00.

O noutate a show-lui este prezenţa unui robot bazat pe inteligenţă artificială, care este implicat în desfăşurarea competiţiei.

Dan Negru: „E un robot care funcţionează pe zona de inteligenţă artificială, oarecum filmează, se duce. E un robot autonom. Eu n-am o foarte mare aplecare spre tot ce înseamnă inteligenţă artificială, nici spre modernismul ăsta”.

VIDEO. Ce se întâmplă în noua emisiune The Floor, prezentată de Dan Negru?

Robotul este un element inedit în noua emisiune, a treia care îl are ca gazdă pe Dan Negru la Kanal D. El mai prezintă Jocul cuvintelor şi Tu urmezi.

VIDEO.  Un robot cu Înteligenţă Artificială este în echipa show-ului The Floor, prezentată de Dan Negru

 

Autor: Paula Stoica Paula.Stoicapaginademedia.ro
viewscnt

sus