Skip to main content

Dan Negru aduce în noiembrie un nou sezon din Jocul Cuvintelor

 
Dan Negru aduce în noiembrie un nou sezon din Jocul Cuvintelor

„Jocul cuvintelor cu Dan Negru”  va avea un nou sezon la televiziunea Kanal D. Quizz-show-ul va debuta pe 4 noiembrie, la Kanal D, quiz show-ul urmând să fie difuzat în fiecare luni şi marţi, de la ora 22:30, la Kanal D. 

Publicitate

Dan Negru:

„Sunt trei ani de când  «Jocul Cuvintelor» se vede aproape zilnic la televizor. Acum trei ani puţini credeau că un concurs de cultură generală, cu oameni isteţi, poate să ajungă în topul preferinţelor telespectatorilor români.

Azi, «Jocul Cuvintelor» e un concurs TV fenomen şi e cel mai bun semn că lumea televiziunii e deschisă tuturor. Publicului show-ului «Jocul Cuvintelor» arată ca în anii următori noua cantitate e calitatea”, spune Dan Negru.

În fiecare ediţie a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, cinci concurenţi îşi pun la încercare cunoştinţele în materie de vocabular. 

Jocul cuvintelor a debutat la Kanal D în aprilie 2022 şi este prima producţie prezentată de Dan Negru la postul Kanal D după plecarea sa de la Antena 1. 

Între timp, Dan Negru a ajuns la trei emisiuni pe care le prezintă la postul de televiziune. Pe lângă Jocul cuvintelor, Negru a mai prezentat şi quizz-show-ul „Tu urmezi”. În această toamnă, Negru a adus telespectatorilor cel de-al treilea format de cultură generală, show-ul The Floor, difuzat în weekend la Kanal D. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus