Skip to main content

Dana Enache, redactor-şef Viva, atribuţii extinse la Ringier. Ce va face

 
Dana Enache, redactor-şef Viva, atribuţii extinse la Ringier. Ce va face

Jurnalista Dana Enache, redactor-şef al revistei Viva! de şase ani, primeşte noi atribuţii în cadrul companiei pe zona de reviste. Ea a fost numită noul group Editor-in-Chief al platformelor de continut Unica & VIVA, arată un anunţ al companiei. 

Publicitate

În noua sa funcţie, Dana Enache va coordona echipele editoriale Unica si VIVA!

Dana Enache:

„Este o provocare pentru mine, după aproape şapte ani în care am reuşit să menţin produsele VIVA! pe piaţă, la cele mai înalte standarde. Unica are avantajul de a fi un brand cu traditie în peisajul media digital. In plus, ştiu deja că echipa Unica este una competitivă, alături de care eu pot face performanţă. Sunt convinsă că nu va fi uşor, dar îmi plac provocarile si întotdeauna le fac fata cu brio. Voi aplica si la Unica singura reteta pe care o ştiu si care funcţionează dovedit: munca multă si implicare 100%."

Andrei Bereandă, Managing Director al Ringier România Media

„Mă bucur să extindem responsabilităţile Danei Enache, prin preluarea si a site-ului Unica.ro. Această decizie a fost luată după o analiză atentă şi reflectă încrederea noastră în abilităţile Danei de a duce si acest website important la următorul nivel. Rezultatele impresionante pe care le-a obţinut cu VIVA.ro!, împreună cu dedicarea şi pasiunea ei pentru zona de Digital, ne-au convins că este persoana potrivită pentru această provocare. Suntem siguri că Dana împreună cu echipa vor aduce o contribuţie valoroasă."

Cu o experienţă foarte bogată în jurnalismul de divertisment, Dana Enache a avut o contributie decisiva la dezvoltarea VIVA!, unul dintre cele mai importante branduri aflate în portofoliul Ringier România. In februarie 2018, Dana Enache prelua VIVA! România, un brand cu 25 de ani de traditie în piaţa media din România.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus