Skip to main content

Site-ul dareadeseama.ro, fondat de jurnalistul Bogdan Groşereanu, a intrat recent în reţeaua PRESShub

 
Bogdan Groşereanu
Bogdan Groşereanu
Site-ul daredeseama.ro a intrat recent în reţeaua PRESShub (platformă de exprimare liberă a ziariştilor din presa centrală şi locală). Ce înseamnă această colaborare?
Publicitate
 
Concret, PRESShub va prelua articole relevante de pe daredeseama.ro. Şi invers. Unele subiecte vor fi lucrate în comun. Separat, fondatorul dareadeseamă.ro, va lucra unele subiecte exclusiv pentru PRESShub.

 
Publicaţia dareadeseama.ro (proiect de informare şi educare în diverse domenii) este fondată de Bogdan Groşereanu, jurnalist cu peste 20 de ani experienţă. Site-ul s-a lansat în 2019, la Craiova şi este gestionat prin Asociaţia Centrul de Analize şi Strategii Comunicaţionale – CASCOM.
 

Absolvent de Jurnalism, a lucrat la Gazeta de Sud (Craiova) şi a avut colaborări cu România Liberă, RFI şi România Curată. A trecut pentru o perioadă în audio-vizual, ca realizator şi producător de emisiuni radio şi tv.

Din 2020, a început colaborarea cu Libertatea, iar din 2022 s-a alăturat echipei RISE Project. A scris anchete despre afaceri imobiliare, corupţia din administraţie şi crima organizată.

În 2023, a realizat în Gazeta Sporturilor un serial de dezvăluiri despre clubul de fotbal Universitatea Craiova, legat de disputa pe palmares între CSU şi FCU – cele două echipe care activează în prima ligă din România.

De asemenea, jurnalistul mai colaborează şi cu site-ul de investigaţii Context.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus