Skip to main content

De ce a cântat Chris Hemsworth alături de Ed Sheeran la Bucureşti. Momentul va fi parte dintr-o producţie Disney

 
De ce a cântat Chris Hemsworth alături de Ed Sheeran la Bucureşti. Momentul va fi parte dintr-o producţie Disney

Apariţia actorului Chris Hemsworth, interpretul lui Thor, pe scena de la Bucureşti la concertul lui Ed Sheeran i-a luat prin surprindere atât pe români cât şi presa internaţională. Momentul inedit, în care Hemsworth a cântat la tobe acompaniindu-l pe Sheeran, a fost semnalat inclusiv de The News York Times. 

Publicitate

Cum a ajuns marele actor în România. Detaliile au fost dezvăluite chiar de compania Disney

După ce a învăţat să cânte la tobe de la zero, Chris Hemsworth s-a alăturat prietenului său, cantautorul Ed Sheeran, pentru a interpreta pentru prima dată piesa „Thinking Out Loud” în faţa unui public de aproximativ 70 000 de fani în Bucureşti.

Provocarea de a învăţa să cânte la un instrument, menită să stimuleze creierul, a fost filmată pentru cel de-al doilea sezon al serialului original Disney+ de la National Geographic, Dincolo de limite cu Chris Hemsworth, care va apărea în 2025.

Pe parcursul noului sezon al serialului Dincolo de limite, Chris explorează fizic şi mental o serie de probleme universale cu care oamenii din întreaga lume se confruntă zilnic: durere, frică, tulburări cognitive şi conexiuni sociale, anunţă Disney.

Îndrumat de experţi de renume mondial, mentori şi lideri spirituali, el va călători până la capătul lumii pentru a descoperi cele mai recente idei ştiinţifice şi a descifra câteva dintre cele mai bine păstrate secrete ale lumii pentru a trăi o viaţă mai bună. Primul sezon din serialul Dincolo de limite este deja disponibil pe platforma de streaming Disney+.

Interpretarea surpriză a lui Chris Hemsworth a avut loc pe Arena Naţională din Bucureşti, în cadrul celui mai nou turneu al lui Ed Sheeran, the +–=÷x tour.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus