Skip to main content

De ce nu merge Dan Negru la podcasturi? Răspunsul omului de televiziune: Mai bine să te aştepte lumea decât să spună "iar Negru!"

 
De ce nu merge Dan Negru la podcasturi? Răspunsul omului de televiziune: Mai bine să te aştepte lumea decât să spună "iar Negru!"

De ce nu merge Dan Negru la podcasturi? Dan Negru a dezvăluit, într-un live Paginademedia.ro, motivul pentru care nu acceptă invitaţiile la podcasturi, chiar şi din partea prietenilor apropiaţi din industrie.

Publicitate

O singură participare la un podcast ar declanşa un "bulgăre de zăpadă" şi ar fi copleşit de invitaţii greu de refuzat.

Dan Negru, la Interviurile Paginademedia.ro: 

„Dacă mă duc la Cătălin Măruţă, n-am cum să nu mă duc la Damian Drăghici, care mi-e prieten de atâta vreme. Dacă mă duc la Damian Drăghici, cum să nu mă duc la Cătălin Oprişan? Şi dacă mă duc la Oprişan, pot eu să nu mă duc la Mihai Morar? ”

De asemenea, Negru consideră că poveştile sale ar ajunge să se repete, ceea ce l-ar face să devină redundant în ochii publicului:

"Podcasturile sunt incredibil de bune, dar m-aş repeta, aş zice aceleaşi lucruri. Şi poveştile se termină la un moment dat... aşa că mai bine ca lumea să te aştepte decât să spună «iar Negru». De aceea prefer să stau în banca mea şi să nu supăr pe nimeni."

Întregul dialog, în continuare:

- Vreau să-i spun lui Cătălin că ăsta nu-i un podcast la care am fost invitat. Prietenului meu Măruţă, Cătălin, i-am promis că nu mă duc la niciun podcast, niciodată, şi că la primul podcast la care mă duc prima dată, mă duc la el. Cătălin, acesta (Interviul Paginademedia n. red) nu-i podcast, acesta este un interviu.

Uite, am venit cu Mihaela (Mihaela Manole, PR Kanal D, n. red). Adică eu nu mă prea duc la podcasturi.

- De ce nu merge Dan Negru la podcasturi?

- Pentru că dacă m-aş duce, i-am zis şi lui Cătălin şi tuturor le-am zis - dacă m-aş duce la Cătălin, n-am cum să nu mă duc la Damian Drăghici, care mi-e prieten de atâta vreme. Dacă mă duc la Damian Drăghici, cum să nu mă duc la Cătălin Oprişan? Cu Cătălin am făcut inclusiv Te pui cu blondele? Dacă mă duc la Oprişan, pot eu să nu mă duc la Mihai Morar?

- Ce făcea Oprişan la Te pui cu blondele?

- Era în echipa de scenarişti, era în gaşca noastră şi ce scenarişti. Toate întrebările alea pe care le vezi în quizz-uri sunt făcute de echipa de scenarişti.

Dacă mă duc la Cătălin, dacă mă duc la Mihai, pot eu să nu mă duc la Horia Brenciu? Fabulos podcastul lui Horia şi, fii atent, sunt nişte potcasuri incredibil de bune toate, dar, Petrişor m-aş repeta! Aş zice aceleaşi lucruri. Poveştile se termină la un moment dat şi lumea zice bă, ăsta, frate, e ca prietenul lui, tot povesteşte, povesteşte, povesteşte.

Aşa că mai bine ca lumea să te aştepte decât să spună „iar” sau m-am săturat de Negru şi atunci am preferat să stau în banca mea şi să nu supăr pe nimeni. De-aia nu mă prea duc la podcasturi.

VIDEO. De ce nu merge Dan Negru la podcasturi?

Autor: Paula Stoica Paula.Stoicapaginademedia.ro
viewscnt

sus