Skip to main content

VIDEO. Plecare de la Realitatea Plus. Un jurnalist întrerupe colaborarea cu postul TV, după 9 ani: „Am simţit nevoia unui nou început”

 
VIDEO. Plecare de la Realitatea Plus. Un jurnalist întrerupe colaborarea cu postul TV, după 9 ani: „Am simţit nevoia unui nou început”

Demisie de la Realitatea Plus. Un jurnalist de la postul de televiziune Realitatea Plus şi-a anunţat plecarea pe pagina personală de Facebook. Este vorba despre Călin Cociş, care pleacă de la Realitatea Plus, după nouă ani.

Publicitate
„Realitatea e locul în care am învăţat tot ce ştiu despre televiziune. Au fost 9 ani incredibili şi pe teren şi în platou, şi nu pot decât să le mulţumesc colegilor alături de care am lucrat în tot acest timp.
 

Decizia de a pleca a fost a mea, am simţit nevoia unui nou început. Rămân foarte aproape de ce am făcut în aceşti ani şi voi reveni cu detalii curând”, a declarat el pentru Paginademedia.ro.
 
A intrat în echipa Realitatea în 2015, ca reporter de teren şi a acoperit domeniul justiţiei. În ultimii ani a moderat emisiuni pe teme economice, sociale şi politice (Deschide Lumea, România la apel, Realitatea Zilei), dar a prezentat şi jurnalele de ştiri Daytime News şi Primetime News.
 
Înainte de Realitatea, Cociş a lucrat o scurtă perioadă la site-ul de ştiri b365.ro, tot în 2015. Anterior s-a concentrat pe voluntariat. A fost preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Sibiu şi vicepreşedinte al Consiliului Naţional al Elevilor (2012-2013).
 
Mesajul lui Călin Cociş pe Facebook:
 
„Ce fain e ca la finalul unei etape să-ţi poţi derula în minte momentele mişto pe care le-ai trăit. Şi tare multe au fost, în 9 ani. Şi pe teren. Şi în platou. Şi în redacţie. Şi în multe alte locuri.
 
Ce sentiment să te gândeşti că oamenii te-au urmărit şi şi-au pus încrederea în tine. 
Mulţam tare colegilor, foşti şi actuali, alături de care am lucrat la Realitatea. Un lucru ştiu sigur, au fost mult mai multe emoţii la ultima emisiune decât la prima Atât de-aici, la revedere!”
 

VIDEO. Duminică, 30 iunie, Călin Cociş a prezentat ultimul jurnal la Realitatea Plus

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus