Skip to main content

Demisie. Unul dintre cei mai vechi reporteri de la ştirile Prima TV renunţă la colaborarea cu Grupul Clever. Are peste 9 ani de experienţă în TV

 
Demisie. Unul dintre cei mai vechi reporteri de la ştirile Prima TV renunţă la colaborarea cu Grupul Clever. Are peste 9 ani de experienţă în TV

Demisie de la Prima TV. Unul dintre cei mai vechi reporteri de la ştirile Prima TV încheie colaborarea cu postul de televiziune. Este vorba despre Alexandra Mihaela Popescu, reporter cu peste 9 ani de experienţă în televiziune.

Publicitate

În ultimii patru ani, Alexandra a fost reporter al ştirilor Prima TV şi a acoperit domeniile politic şi economic.

Jurnalista a mai fost la Prima TV, mai exact în 2018 şi a fost reporter la secţiunea monden, pentru emisiunea Focus Monden. Ulterior, în 2019 a plecat la NCN TV şi a stat câteva luni, iar mai apoi în 2020 a mers la Observator. La finalul lui 2020 s-a reîntors la Prima TV şi a stat până la sârşitul lunii trecute.

Jurnalista şi-a anunţat plecarea pe Facebook: „După 10 ani de presă am decis că este timpul să renunţ la visul meu din copilărie. A fost o decizie grea, pe care am analizat-o luni de zile, dar care, în final, a fost inevitabilă”, a spus reporterul pe reţeaua socială.

Ce va face în continuare?

„Am luat decizia de a ma ocupa doar de pasiunea mea: makeup-ul. În 2021 am făcut şi un curs de makeup şi nu mă gândeam că o să mă acapareze aşa mult acest domeniu.
 
Deşi iniţial am mers în paralel cu job-ul şi cu pasiunea şi le-am imbinat de minune, pe măsură ce m-am promovat tot mai mult pe partea de makeup au venit şi clientele”, a povestit Alexandra pentru Paginademedia.
 
 
Ce spune despre revenirea în televiziune?
 
„Poate voi fi întrebată dacă mă voi mai întoarce în televiziune. Ei bine, niciodată să nu spui niciodată, aşa că o să las viaţa să mă surprindă, a povestit ea pe Facebook.
 
„Televiziunea, asa cum ştim toţi cei care lucrăm în presă, nu ne oferă tot timpul satisfacţia dorită. Iar pe mine nu mă mai surprindea cu nimic, mă plafonsem”, a mai spus Alexandra pentru Paginademedia.ro.

Despre Alexandra Mihaela Popescu:

  • A început la Tabu şi Forbes ca practicantă
  • Dupa aceea, tot cu practica, a petrecut 1 an şi jumătate în redacţia TVR Sport
  • A lucrat la Viva
  • A continuat cu mondenul la Prima TV la emisiunea Focus Monden şi mai apoi a trecut pe partea de ştiri în 2018. La puţin timp a preluat domeniul politic
  • În 2019 a stat cateva luni la NCN TV, mai apoi în 2020 la Observator, şi la finalul lui 2020 s-a întors la Prima TV,  unde a stat până la final de mai

Mesajul integral publicat pe Facebook de Alexandra:

„Atat de aici, la revedere! 
Dupa 10 ani de presa am decis ca este timpul sa renunt la visul meu din copilarie. A fost o decizie grea, pe care am analizat-o luni de zile, dar care, in final, a fost inevitabila.
 
Au fost 10 ani in care am facut de toate: presa online, sport, monden si, in final, stiri. Am iubit televiziunea din tot sufletul si toate oportunitatile si oamenii pe care mi i-a scos in cale. Ultimii 4 ani aproape i-am petrecut in redactia Prima TV (dupa alti 2 ani inainte). In loc pe care l-am vazut ca pe a doua familie si unde am avut colegi minunati.
 
Numai ca exista momente in viata cand vrei sa evoluezi, iar in televiziune simteam ca nu o mai fac. Am plecat cu un nod in gat, dar cu un sentiment de bucurie ca ceea ce urmeaza va fi cu adevarat maret.
 
Am decis sa ma ocup de mine, de celalalt vis al meu: de a fi makeup artist. Asa ca imi voi dedica tot timpul acestei cariere si meserii pe care o iubesc din tot sufletul si care ma implineste.
Pe aceasta cale imi anunt clientele ca timpul meu nu mai este limitat de celalalt job. Ci doar de programarile multe, care ma bucura enorm.
 
Poate voi fi intrebata daca ma voi mai intoarce in televiziune. Ei bine, niciodata sa nu spui niciodata, asa ca o sa las viata sa ma surprinda.
 
Anul acesta m-a surprins foarte mult, intr-un mod placut! Si sunt implinita cu decizia pe care am luat-o!
Asadar ne vedem la makeup si sprancene, iar eu va promit si imi promit ca nu o sa ma opresc din a evolua si a deveni unul dintre cei mai buni specialisti in domeniu!”

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus