Skip to main content

Denise Rifai pregăteşte o nouă emisiune. Noul proiect va fi difuzat doar online

 
Denise Rifai pregăteşte o nouă emisiune. Noul proiect va fi difuzat doar online

Denise Rifai, emisiune şi în online. Noul proiect pe care îl pregăteşte prezentatoarea de la Kanal D se numeşte În opoziţie cu Denise Rifai şi va debuta la sfârşitul lunii august. Emisiunea se va difuza doar online pe gandul.ro.

Publicitate

La emisiune o să fie invitaţi politicenii momentului, jurnalişti şi analişti politici. În opoziţie cu Denise Rifai se va difuza aproape zilnic, live, de la ora 21.30.

De asemenea, Denise Rifai a mai povestit pentru Paginademedia, că vor fi şi ediţii speciale dedicate alegerilor, dar va fi şi o emisiune interactivă cu publicul.

„Mi-am dorit să avem un proiect politic pentru toţi cei care au ales să nu mai urmărească TV în varianta clasică şi să işi ia informaţiile din online. Îmi doresc ca prin acest proiect să informăm clar şi onest publicul”, a declarat Denise Rifai pentru Paginademedia.ro

Denise Rifai a intrat în echipa Kanal D în vara anului 2020. Timp de aproape nouă ani a moderat talk show-ul Legile Puterii la Realitatea Plus, unde realizat interviuri cu personalităţi importante ale scenei publice româneşti.

Amintim că Denise Rifai revine cu interviuri noi la emisiunea 40 de întrebări de la Kanal D. Începând de duminică, 25 august, emisiunea revine la postul turcesc cu cel de-al cincilea sezon. 

Citeşte şi: Denise Rifai revine cu interviuri noi la emisiunea 40 de întrebări de la Kanal D

VIDEO. Denise Rifai, totul despre noua emisiune de la Kanal D

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus