Skip to main content

Digisport.ro, record de audienţă în ziua victoriei României la Euro. „Site-ul digisport.ro atinge o bornă istorică de trafic”

 
© Tero Vesalainen | Dreamstime.com
© Tero Vesalainen | Dreamstime.com

Site-ul DigiSport.ro, cifre record în ziua în care România a câştigat în faţa Ucrainei (scor 3-0), la Euro 2024. Site-ul de sport anunţă că „atinge o bornă istorică de trafic şi devine prima platformă online cu profil sportiv din România care depăşeşte pragul de un milion de cititori unici într-o singură zi”. 

Publicitate

Pe 17 iunie 2024, odată cu victoria extraordinară a tricolorilor împotriva Ucrainei la EURO 2024, digisport.ro a înregistrat 1.090.603 de vizitatori unici.

Cu o medie lunară de 96.977.209 afişări de pagină generate în ultimele şase luni, conform Biroului Român de Audit Transmedia (BRAT), digisport.ro este cel mai accesat website cu conţinut sportiv, indiferent de categoria surselor online concurente, încă din mai 2021.

Cristian Zagaradniuc, Redactor-Şef digisport.ro

„Este un rezultat care ne bucură întrucât confirmă că la digisport.ro lucrurile sunt bine şi corect făcute, chiar dacă nu suntem perfecţi. Este reuşita unei echipe dedicate, care lucrează în fiecare zi a anului, nu doar în timpul evenimentelor marcante, precum cel din 17 iunie.

Sunt convins că acest record va fi depăşit în curând, având în vedere că naţionala de fotbal a României mai are de jucat cel puţin două meciuri la EURO 2024. Cel puţin! Vă mulţumim pentru încredere! Hai, România!”

Andi Vilara, Manager de Proiect Digi Sport

„Această performanţă reflectă încrederea şi loialitatea urmăritorilor noştri, cărora le mulţumim pentru susţinerea permanentă. Succesul nostru este, în mare parte, datorat pasiunii şi interesului lor pentru cele mai recente ştiri sportive, analize şi comentarii exclusive oferite de Digi Sport. Suntem onoraţi să fim sursa principală de informaţii sportive pentru fanii din România şi vom continua să oferim conţinut de calitate şi actualizări în timp real despre toate evenimentele sportive de interes”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus