Skip to main content

Primul DJ cu inteligenţă artificială are emisiune la Pro FM

 
Primul DJ cu inteligenţă artificială are emisiune la Pro FM

Postul de radio Pro FM are un nou „coleg”. Este vorba despre Alexandru Ionescu (A.I.), primul DJ cu inteligenţă artificială, care a intrat pe post de ieri.

Publicitate

DJ-ul realizat cu inteligenţa artificială poate fi auzit în fiecare duminică la Trending Hits, de la ora 12.00, la Pro FM.

Manuel Dinculescu, director de programe Pro FM:

„Noul nostru coleg se numeşteAlexandru Ionescu  (A. I.) şi de duminică s-a alăturat celei mai tinere echipe de radio, echipa PROFM. Va avea emisiune proprie şi suntem convinsi că ascultătorii PROFM se vor îndrăgosti iremediabil de vocea lui. Proiectul Alexandru Ionescu înseamnă, înainte de orice, o muncă de echipă şi le mulţumim şi pe această cale tuturor colegilor implicaţi”.

„Ne bucuram foarte tare să il primim pe Alex Ionescu în echipa PRO FM. Deşi nu l-am vazut încă pe holurile PROFM, deja ne place foarte mult de el.

De ce? Pentru ca Alex Ionescu nu doar că ne încântă cu selecţiile sale muzicale impecabile, dar este şi un coleg ideal. Nu se implică în problemele de birou obişnuite, nu îşi fură mâncarea din frigider şi nu face comentarii deplasate.

În plus, este mereu disponibil pentru a rămâne peste program, dacă este necesar”, au declarat colegii lui, Liza Sabău şi Ionuţ Bodonea, care realizează împreună programul de la 10.00 la 13.00, de luni până vineri.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus