Skip to main content

Nasty, documentarul despre viaţa şi cariera lui Ilie Năstase, regizat de Tudor Giurgiu va intra pe noua platformă de streaming Max

 
Nasty, documentarul despre viaţa şi cariera lui Ilie Năstase, regizat de Tudor Giurgiu va intra pe noua platformă de streaming Max

Documentarul Nasty intră pe Max. Filmul despre viaţa şi cariera lui Ilie Năstase va fi disponibil pe noua plaformă de streaming Max, care se va lansa pe 21 mai.

Publicitate

Coprodus pentru Max de HBO Documentaries Europe şi Libra Films, documentarul va fi lansat în 23 de ţări în săptămâna lansării platformei de streaming Max în Europa, la scurt timp după proiecţia pe care o va avea la Cannes.

Când intră pe platforma Max?

Documentarul Nasty va fi disponibil pe noua platormă de streaming Max începând de vineri, 24 mai.

Ce prezintă filmul?

Nasty aduce imagini de arhivă remarcabile şi interviuri exclusive cu personalităţi sportive, inclusiv cu experţii Eurosport John McEnroe şi Boris Becker, explorând suişurile şi coborâşurile lui Năstase, controversele care l-au înconjurat şi impactul pe care l-a avut asupra lumii tenisului.

În film mai apar Rafael Nadal, Björn Borg, Billie Jean King, gimnasta Nadia Comăneci şi fondatorul Nike, Phil Knight.

Nasty este produs de Cosmin Hodor, Tudor Giurgiu (Libra Films) şi de Hanka Kastelicová & Tereza Bóna Keilová, de la Warner Bros. Discovery.

Ilie Năstase:

"NASTY a fost o călătorie incredibilă pentru mine, o călătorie minunată pe calea amintirilor. Până acum, reacţia publicului a fost extraordinară.

Mă bucur foarte mult că documentarul va fi difuzat pe Max în Europa şi că mai mulţi oameni au şansa de a-l viziona. Nu este doar un film despre tenis, ci şi un film despre o altă epocă a sportului, despre prietenie, despre munca grea şi despre ce înseamnă să rămâi credincios ţie însuţi. Este ceea ce am făcut întotdeauna. Am făcut-o în felul meu."

Ilie Năstase a devenit un nume important al tenisului în anii '70 şi '80, câştigând titluri la US Open, Roland Garros şi Wimbledon.

Hanka Kastelicová, Vice President & Executive Producer Documentaries HBO EMEA - HBO Max la Warner Bros. Discovery:

"Sunt foarte fericită că am coprodus acest film fascinant despre viaţa lui Ilie Năstase - o legendă a tenisului, ale cărui meciuri le-am savurat în copilărie şi a cărui carismă pe teren este recunoscută şi astăzi.

Producătorii au portretizat parcursul acestui sportiv est-european care a depăşit graniţele cu talentul şi personalitatea sa, care i-au adus porecla Nasty pentru stilul său captivant şi adesea controversat. Acest film surprinde esenţa unui adevărat showman, amintindu-ne de moştenirea lui Năstase şi de amprenta pe care a lăsat-o asupra lumii tenisului."

Tudor Giurgiu, regizor şi producător:

"Ilie Năstase pe teren a fost fabulos. Acest tânăr dintr-o ţară comunistă a reuşit, în doar câţiva ani, să cucerească lumea cu talentul şi personalitatea sa.

Am lucrat la acest proiect timp de 5 ani, timp în care am descoperit arhive impresionante despre cariera şi viaţa lui Năstase şi am avut ocazia să discutăm cu superstaruri ale sportului, oameni care au fost profund influenţaţi de el.

Cred că, în final, eforturile noastre se vor vedea pe ecran - un portret al unui personaj complex, mereu surprinzător, greu de definit, care a făcut istorie pentru România şi pentru tenis."

De pe 24 mai, abonaţii Max din Ungaria, Spania, Portugalia, Andorra, Slovacia, Moldova, Albania, Bosnia şi Herţegovina, Croaţia, Kosovo, Macedonia de Nord, Muntenegru, Serbia, Slovenia, Bulgaria, Suedia, Finlanda, Danemarca, Norvegia, Islanda şi Polonia vor putea viziona documentarul pe noua platformă de streaming.

În iunie, „NASTY” va fi disponibil pe Max în Republica Cehă şi din toamnă în Lituania, Letonia şi Estonia prin intermediul pachetelor oferite de operatori cu HBO OD.

De asemenea, documentarul se numără printre puţinele producţii româneşti care vor avea o proiecţie specială în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, pe 23 mai 2024, sărbătorind documentarul şi moştenirea lui Ilie Năstase.

Citeşte şi: Cât vor costa abonamentele pentru noua platforma Max, care se lansează luna viitoare. Va fi o variantă cu reclame, dar şi o extraopţiune pentru sport

Citeşte şi: HBO Max va fi înlocuit de noua platformă Max, în luna mai. Viitoarea platforma va avea şi un abonament cu publicitate. Pentru marile competiţii sportive va exista o „extraopţiune”

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus