Skip to main content

Dorian Popa va juca în „Mentorii”, primul film produs de casa de producţie a Untold. Inflencerul are rolul principal, alături de Cătălin Bordea

 
Dorian Popa va juca în „Mentorii”, primul film produs de casa de producţie a Untold. Inflencerul are rolul principal, alături de Cătălin Bordea

După o perioadă de când nu a mai apărut în producţii, Dorian Popa va juca în comedia Mentorii, alături de Cătălin Bordea.

Publicitate

Cunoscutul influencer Dorian Popa va face parte din distribuţia comediei Mentorii, primul film creat de casa de producţie a Untold.

Comedia Mentorii se află acum în faza de pre-producţie, iar filmările vor începe în data de 15 august.

Filmul va avea şi scene care vor fi filmate la festivalul UNTOLD, iar lansarea filmului în cinematografele din România va avea loc în prima parte a anului 2025, anunţă reprezentaţii casei de producţie.

Citeşte şi: Casa de producţie a Untold are în producţie primul său film de comedie. Cătălin Bordea are rolul principal

Ce rol va interpreta creatorul de conţint în Mentorii?

Dorian Popa va intra în pielea mentorului Flex Barbarul, care este unul dintre cei trei mentori care îl vor ajuta pe Johnny Baltă, jucat de Cătălin Bordea, să îşi transforme viaţa şi să îi demonstreze tatălui că este demn să devină moştenitor al imperiului financiar.

Flex Barbarul va încerca să-l convingă pe elevul său că succesul în viaţă este garantat de un fizic impresionant, la care poţi ajunge doar prin antrenamente de fitness barbar, regim alimentar cu carne semicrudă şi multe alte trucuri şi scurtături pentru a putea obţine rezultate uimitoare într-un timp record.

Ce spune Dorian Popa despre rol?

„Acum un an şi ceva am citit pentru prima dată schiţa scenariului şi mi s-a părut extrem de bun. M-am reîntâlnit cu regizorul Adrian Tapciuc şi cu băieţii după un an şi mi s-au reconfirmat primele impresii când am citit scenariul şi am râs cu gură până la urechi.

Unul dintre motivele care m-a determinat să accept acest rol este faptul că cei care se ocupă de realizarea acestui film, fac şi unul dintre cele mai frumoase evenimente din România şi anume festivalul UNTOLD care a adus atâta valoare românilor şi României. În al doilea rând, m-a convins scenariul şi în al treilea rând faptul că personajul pe care eu îl voi interpreta este o parodie la adresa băieţilor care practică fitness-ul.

Eu am învăţat de la mentorii din viaţa mea că autoironia este una dintre cele mai rare calităţi. Abia aştept să văd dacă mă pot parodia, dacă mă pot "lua la mişto" în aşa măsură încât oamenii să râdă de compoziţia mea, pentru că este un rol de compoziţie.

Cei care au ochi să vadă şi urechi să audă îşi vor da seama că personajul pe care eu îl interpretez este inspirat de o persoană publică internaţională care a creat ceva vâlvă în ultimii ani în spaţiul online şi sper foarte mult să-mi depăşesc barierele şi zona de confort şi să fac acest rol de compoziţie ca la carte.”

Cunoscut din serialul „Pariu cu viaţa” (Pro TV, 2011), Dorian Popa activează în zona online de mai bine de 10 ani. Dorian a mai făcut parte din serialele „O nouă viaţă” (2013), „Sacrificiul” (2019), dar şi din filmele „5Gang Un altfel de Crăciun” (2019), „Zăpadă, Ceai şi Dragoste” (2020) şi „Tabăra” (2021).

Edy Chereji - Co-Founder UNTOLD UNIVERSE:

„Chimia dintre Dorian şi ceilalţi actori este una senzaţională! L-am văzut pe Dorian la una dintre repetiţii, iar acolo a dat doar 10% din potenţialul său, şi cu toate astea vreau să vă spun că toată echipa a râs cu lacrimi de umorul lui Dorian în interpretarea lui Flex Barbarul.”

Synopsis Mentorii:

„MENTORII” spune povestea lui Johnny Baltă, interpretat de Cătălin Bordea, un bărbat mult prea imatur pentru vârsta lui, care întâmplător este viitorul moştenitor al celui mai mare imperiu financiar din ţară: averea tatălui său, Dorin Baltă. Nemulţumit de superficialitatea fiului său, Dorin decide să îl dea afară din casă după ce acesta face un alt accident de maşină. Mai mult, îi cere lui Johnny să demonstreze în maxim şase luni că poate deveni un adult responsabil, capabil să conducă imperiul financiar, altfel va fi dezmoştenit.

Ajutat de sora sa Magda, Johnny crede că a găsit o soluţie rapidă şi uşoară pentru a rezolva problema: va fi mentorat de cei mai faimoşi trei influenceri de dezvoltare personală din ţară. Aceştia sunt Flex Barbarul - mentorul de fitness şi viaţă sănătoasă, Sandra Senzorial - mentorul de wellbeing şi Robby Anonimul - mentorul de business şi finanţe.

Răsplata de un milion de euro pusă la bătaie în film este mai mult decât tentantă pentru cei trei influenceri. Fiecare va lupta să fie mentorul principal al lui Johnny, împărtăşind din teoriile sale sau, de cele mai multe ori, încercând să le demonteze pe cele ale concurenţilor.

Din aceste conflicte se vor naşte cele mai comice şi neaşteptate momente ale filmului. Finalul va arăta dacă Johnny devine cu adevărat un om schimbat, fie datorită sfaturilor primite de la influenceri, fie datorită lecţiilor proprii pe care le învaţă în cele şase luni.

Ideea filmului precum şi scenariul aparţin Magic Maker Media House, casa de producţie ce face parte din grupul UNTOLD Universe. De asemenea, cel mai mare label de stand-up comedy din România, Headline Management Agency s-a alăturat acestui proiect în calitate de producător asociat, lucru care e o garanţie în plus pentru succesul acestei comedii.

Citeşte şi: Cunoscutul influencer Dorian Popa, trimis în judecată, după ce anul trecut a fost prins la volan sub influenţa substanţelor psihoactive

Citeşte şi: „Am greşit indiscutabil la vârsta şi experienţa de viaţă pe care le am. Recunosc, am consumat canabis.” Dorian Popa reacţionează după ce a condus sub influenţa drogurilor

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus