Skip to main content

Cunoscutul influencer Dorian Popa, trimis în judecată, după ce anul trecut a fost prins la volan sub influenţa substanţelor psihoactive

 
foto: g4media.ro
foto: g4media.ro

Dorian Popa, trimis în judecată. După mai bine de şase luni de când Dorian Popa a fost prins la volan sub influenţa substanţelor interzise, cunoscutul influencer a fost trimis în judecată. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Cornetu (Ilfov), notează g4media.ro.

Publicitate

Influencerul a fost prins la volan în octombrie 2023, în timp ce se afla sub influenţa canabisului. În noiembrie anul trecut, Dorian a venit cu explicaţii pe canalului lui de YouTube.

„Am făcut un lucru grav, extraordinar de grav, pentru care îmi asum consecinţele (...)am făcut Drugtest-ul fără nicio ezitare, deşi eram conştient că sunt şanse reale să iasă pozitiv, chiar dacă eu eram lucid...”.

Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliţie, dar am consumat, lucru pe care, după cum v-am spus, îl regret. Îl regret mai ales, pentru că eram conştient că poţi ieşi pozitiv la această substanţă chiar şi la câteva zile după ce ai consuma”, spunea atunci creatorul de conţinut.

IPJ Ilfov a comunicat atunci că, în 27 octombrie, la 21:15, un echipaj de la Rutieră a oprit în trafic, în localitatea Domneşti, un bărbat care a ieşit pozitiv la substanţe psihoactive:

„Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din Bucureşti, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reţinut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive”.

Ulterior, analiza toxicologică a confirmat consumul de canabis, potrivit surselor G4Media.

Cunoscut din serialul „Pariu cu viaţa” (Pro TV, 2011), Dorian Popa activează în zona online de mai bine de 10 ani. Dorian a mai făcut parte din serialele „O nouă viaţă” (2013), „Sacrificiul” (2019), dar şi din filmele „5Gang Un altfel de Crăciun” (2019), „Zăpadă, Ceai şi Dragoste” (2020) şi „Tabăra” (2021).

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus