Skip to main content

Dorina Florea revine din concediul de maternitate. „A apărut această ofertă de nerefuzat, de a prezenta Telejurnalul orei 12, la TVR 2”

 
Dorina Florea revine din concediul de maternitate. „A apărut această ofertă de nerefuzat, de a prezenta Telejurnalul orei 12, la TVR 2”

Dorina Florea revine la ştiri. Jurnalista Dorina Florea se întoarce la ştiri, după o absenţă de peste un an, timp în care a fost în concediu de maternitate.

Publicitate

„În urmă cu puţină vreme, după câteva încercări nereuşite de a găsi o bonă, am decis să stau acasă până ce Corina va împlini vârsta de 2 ani. Doar că a apărut această ofertă de nerefuzat, de a prezenta Telejurnalul orei 12, de vineri până duminică, la TVR 2,” a povestit prezentatoarea pentru Paginademedia.ro.

Înainte de a intra în concediu de maternitate, Dorina a prezentat de vineri până duminică Telejurnalul principal, de la ora 20.00, la TVR 1.

Astfel, începând de vineri, 25 octombrie, Dorina va putea fi văzută de cinci ori pe săptămână, de la ora 12.00, la TVR 2. 

Dorina Florea este de peste 10 ani în echipa Televiziunii Române. În 2004, pe când era studentă în primul an la Facultatea de Litere, Dorina a început să lucreze la un post regional de televiziune, ca reporter, redactor, moderator de emisiuni, prezentator de ştiri (Express TV, Antena 1 Galaţi-Brăila).

În 2007 a fost cooptată în echipa TVR Bucureşti (actualul TVR 3), după ce a aplicat la un anunţ găsit pe site-ul postului naţional de televiziune. S-a prezentat la casting, iar în mai puţin de o lună modera emisiunea Autostrada TVR, alături de Andreas Petrescu.

A cochetat apoi cu ştirile sportive (la Telesport şi GSP TV), iar din 2013 a revenit la Televiziunea Română. A prezentat Telejurnalul de la ora 18.00, la TVR 2, apoi Telejurnalul de weekend, de la ora 20.00, alături de Mircea Radu, rubrica SportTelejurnalul matinal.

„Am fost multă vreme împărţită între dorinţa de a sta cât mai mult cu fetiţa noastră şi aceea de a mă reîntoarce la pupitrul ştirilor. În urmă cu puţină vreme, după câteva încercări nereuşite de a găsi o bonă, am decis să stau acasă până ce Corina va împlini vârsta de 2 ani.

Doar că a apărut această ofertă de nerefuzat, de a prezenta Telejurnalul orei 12, de vineri până duminică, la TVR 2. 
O alegere care îmi oferă posibilitatea de a nu lipsi prea mult de lângă fetiţă şi de a mă întoarce la ce am făcut cu mare drag aproape 20 de ani. 
 
Am simţit însă că acum este momentul cel mai potrivit să mă reîntorc la ştiri şi sper ca adaptarea să fie cât mai uşoară şi lină. E drept că experienţa maternităţii m-a schimbat la un nivel profund şi ca orice părinte, care îşi iubeşte copilul, mă dedic ei complet. Cred, însă, că avem dreptul de a nu uita de noi, de ceea ne place şi ne aduce bucurie. Iar mie această profesie mi-a adus satisfacţii şi împlinire mai bine de 20 de ani!
 
Acum nu îmi mai doresc decât să pot face faţă viitoarelor provocări, oricare ar fi acelea, şi să nu am prea mari emoţii la întâlnirea cu telespectatorii”, a mai spus prezentatoarea pentru Pagina de media.

Citeşte şi: INTERVIU. Dorina Florea, de 10 ani la Ştirile TVR: "Nu mă gândeam că stau mai mult de trei săptămâni". Primul proiect: unul de divertisment, cu actorul Andreas Petrescu, "scriitorul" de la iUmor

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus