Skip to main content

Două numiri noi în grupul Ringier. Un om cu experienţă la HotNews. iar altul de la site-ul Antena 3

 
Două numiri noi în grupul Ringier. Un om cu experienţă la HotNews. iar altul de la site-ul Antena 3

Compania Ringier România anunţă două noi numiri în grupul de presă, în zona de Digital. Este vorba despre Marian Dinu, care vine de la HotNews, şi care preia funcţia de Digital Coordinator, şi despre Marian Dinu, cu experienţă la site-ul Antenei 3 şi la Antena 1, care a preluat rolul de Digital Content Manager. 

Publicitate

Marian Dinu, cel care preia rolul de Digital Coordinator, are o experienţă de peste 25 de ani în media online. Timp de 16 ani a făcut parte din echipa de digital a HotNews.ro.

Anterior, Marian Dinu a lucrat pentru ediţia online a ziarului Cotidianul si pentru PORT.ro.

În echipa Ringier România Media, Marian Dinu „va asigura o comunicare fluidă între departamentele editoriale, tehnice şi de business, facilitând implementarea de soluţii tehnologice inovatoare”, anunţă reprezentanţii companiei.

Alin Tarnovschi, care a preluat rolul de Digital Content Manager al Libertate, îi va raporta direct lui Dorin Chiotea, redactor-şef al Libertatea.

Alin Tarnovschi va realiza „armonizarea inter-departamentala atat intern, cat si cu zonele de suport online - SEO, Social Media, Analiza, Digital Marketing”. 

Experienta lui Alin Tarnovschi include media Observator News, Antena 3 CNN si Gândul, dar şi publicaţii locale din Dobrogea.

Andrei Bereandă, Managing Director al Ringier România Media

„Integrarea acestor noi colegi în echipa Ringier România Media subliniază angajamentul nostru de a rămâne lider in inovaţia media digitală.

Cu ajutorul experientei lor extrem de bogate, vom consolida echipa şi vom duce la îndeplinire cu succes toate obiectivele propuse. Iar cu o echipă atât de performantă şi implicată, sunt sigur că vom continua să oferim cititorilor noştri conţinut de foarte bună calitate şi experienţe digitale unice."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus