Skip to main content

De pe TikTok în cinematografe. Dragoş Buzzi este vocea personajului principal din animaţia „10 vieţi norocoase”. Şi Laura Cosoi face parte din distribuţie

 
De pe TikTok în cinematografe. Dragoş Buzzi este vocea personajului principal din animaţia „10 vieţi norocoase”. Şi Laura Cosoi face parte din distribuţie

De pe Tik Tok în cinematografe. Cunoscut din online pentru conţinutul dedicat familiei, educaţiei şi culturii, Dragoş Buzzi devine vocea personajului principal din animaţia „10 vieţi norocoase”. Înainte de a deveni influencer, Dragoş Buzzi a fost corporatist, apoi profesor şi de aproximativ cinci ani este soţ şi tatăl a doi copii.

Publicitate

Dragoş Buzzi debutează acum pe marile ecrane ca voce a motanului Beckett, personajul principal din animaţia "10 vieţi norocoase". Filmul animat de aventură ajunge din 16 august în toate cinematografele din ţară.

Influencerul are peste 300.000 de urmăritori pe Tik Tok, iar pe Instagram are peste 140.000 de urmăritori.

Ce spune despre noul proiect?

„De când eram mic am visat să apar într-un film sau serial, dar să dublez o voce într-o animaţie nici măcar nu mi-a trecut prin cap! Mi-a fugit gândul (şi inima) imediat la copii. Nu cred că există vreo apariţie de-ale mele pe un ecran care să îi bucure mai tare iar mie, faptul că le pot oferi genul ăsta de experienţă, ca tată, îmi oferă o emoţie şi energie pe care îmi e greu să v-o explic.

Eu am pisici de când mă ştiu şi le iubesc tot de pe atunci. Mai mult, cred că eu şi motanul Beckett avem tare multe în comun şi de aceea mi-a fost super uşor să mă pun în blana lui şi să trăiesc autentic o poveste care în esenţă e despre cum arată învăţarea. Multe încercări, multe eşecuri ca să te prinzi ce anume e cu adevărat important în viaţă.”

În animaţia „10 vieţi norocoase" dublează şi actriţa Laura Cosoi

„10 vieţi norocoase" prezintă aventura lui Beckett, un motan extrem de răsfăţat care nu ştie să aprecieze lucrurile bune din viaţa sa. Stăpâna lui este Rose (Laura), o tânără cercetătoare hotărâtă să salveze albinele de la extincţie, l-a găsit şi salvat pe pisoi de la un adăpost pentru animale încă de când era puiuţ şi de atunci au fost mereu doar ei doi.

Însă totul e pe cale să se schimbe radical după ce Beckett îşi pierde şi cea de-a nouă viaţă. „10 vieţi norocoase" este povestea unui personaj pe cât de pufos, pe atât de egoist, care învaţă ce înseamnă altruismul şi eroismul atunci când iubeşti. 

Ajuns pentru prima dată într-un studio de dublaj, Dragoş a mai povestit:

„Am fost surprins să descopăr că Beckett nu are doar replici care trebuie rostite cât mai viu, mai e şi electrocutat, se împiedică des, se loveşte, cade, are multe provocări fizice prin care trebuie să treacă şi astea toate la rândul lor trebuie "jucate" prin voce. Am avut mare noroc că cei de la studio au fost răbdători şi blânzi cu mine şi că au ştiut să mă înveţe cum să fac să iasă bine... Iubesc la nebunie animaţiile care nu sunt doar entertainment.

E foarte uşor să le arăţi copiilor un desen care să îi ţină ocupaţi puţină vreme cât timp tu îţi mai faci din treburi, e ceva mai greu să le oferi o expirenţă animată din care ei să şi înveţe ceva valoros. „10 vieţi norocoase" e genul ăla de animaţie cu o poveste foarte faină şi o lecţie şi mai faină despre care o să poată orice părinte să vorbească cu copiii lor în maşînă în drumul spre casă înapoi de la cinema, la masă în familie, oriunde!"

Din 16 august, animaţia „10 vieţi norocoase" este distribuită de Vertical Entertainment în exclusivitate pe marile ecrane din ţară, în viaranta 2D dublată în limba română.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus